On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Vylepšený Crossover Nissan...
 
20.06.2018 Autor: Tommü Design

Juke modelového roku 2018 právě přijíždí aneb starý, přepudrovaný a vybarvený „kříženec“ opět v akci. Nissan Europe tvrdí, že se tento model dočkal modernizace, ale v podstatě jde jen - kromě audio systému Bose Personal, jenž je dostupný až pro verzi Tekna - o kosmetické úpravy. Něco podobného zde již bylo. Evropský Nissan neúnavně představoval speciální edice i limitované série, například Juke Fun Edition nebo Juke Dark Sound, a tak bychom mohli pokračovat třeba pár roků zpátky...

Současná verze vylepšeného Crossoveru Juke a jeho exteriéru zahrnuje například upravenou mřížku chladiče, nové čelní světlomety, mlhová světla, kola i barevné individualizace, ale také nové barvy karoserie - modrou Vivid nebo bronzovou Chestnut. Interiér je k dispozici například s novými individuálními balíčky v oranžové Energy a modré Power, případně s audio systémem Bose Personal z modelu Micra. Tyto změny vylepšují venkovní i vnitřní část vozu, který se poprvé představil veřejnosti ve stánku společnosti Nissan na letošním autosalonu v Ženevě.

Nissan Juke je původním Crossoverem segmentu „B“ a je dostupný ve čtyřech úrovních výbavy - Visia Plus, Acenta, N-Connecta a Tekna. Každý z modelů tohoto vozu je standardně vybaven klimatizací, elektrickým ovládáním vnějších zrcátek a předních i zadních oken, CD audio systémem s konektorem AUX, ale také světly LED pro denní svícení. Úroveň výbavy Acenta přidává systém Nissan Dynamic Control, přední mlhová světla, tempomat s omezovačem rychlosti, automatickou klimatizaci, kouřová skla, konektor USB a možnost připojení Bluetooth. Od úrovně N-Connecta je Juke vybaven multimediálním systémem Nissan Connect, zadní parkovací kamerou, inteligentním klíčem Nissan se startováním tlačítkem, elektrickým sklápěním vnějších zrcátek, částečně koženými sedadly a automatickými světlomety. Nejvyšší úroveň výbavy Tekna přidává systém upozornění na opuštění jízdního pruhu, systém sledování mrtvého úhlu, inteligentní panoramatický kamerový systém, plně kožená vyhřívaná přední sedadla a audio systém Bose Personal. Mnoho ze standardních prvků úrovní N-Connecta a Tekna je u nižších úrovní k dispozici jako volitelná výbava.

Stávající generace malého Crossoveru Juke přišla na svět již v roce 2010. Japonská automobilka má tedy nejvyšší čas, aby začala představovat nástupce. S jeho prezentací se původně počítalo již v roce minulém, ale podle dosavadních informací si budeme muset počkat ještě o nějakou chvíli déle a zatím se spokojit s „kreativní“ tvorbou Nissanu Europe.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.