On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan uvede na trh vylepšený...
 
16.02.2018 Autor: Tommü Design

model dodávky e-NV200, který má díky 40 kWh baterii delší dojezd na jedno nabití než kdy dříve. Tato elektrická novinka nyní nabídne větší jízdní dosah o 60 % s nezměněnou nákladní kapacitou a jednostupňovou převodovkou, zásluhou níž je řízení jednodušší a bezpečnější. Automobil v sobě spojuje prvky dodávky NV200 a skvělé vlastnosti modelu Leaf druhé generace. Firmy nyní mohou získat vozidlo s nulovými emisemi plné nových technologií a funkcí. Společnost Nissan Motor uvede tento 100 % elektrický vůz na evropský trh v průběhu letošního jara.

Nová 40 kWh baterie menšího užitkového vozidla e-NV200 zaručuje delší dojezd - až 280 km podle NEDC (hodnota závisí na procesu konečné homologace). Pro větší přiblížení reálným podmínkám nový model prošel testy WLTP (hodnota rovněž závisí na procesu konečné homologace), podle kterých zákazníkům umožňuje na jedno nabití ujet až 200 km při kombinovaném jízdním cyklu a až 301 km v městských podmínkách. To je podstatně více než u předchozí generace. Firmy si mohou vybrat ze dvou možných verzí karoserie - dodávky e-NV200 a osobní e-NV200 Evalia. Obě verze mají všestranný interiér, který uživatelům umožňuje upravit si police, přihrádky a sedadla na míru svých požadavků. Menší užitkové vozidlo e-NV200 má úložný prostor o objemu 4,2 krychlových metrů, takže se sem vejdou dvě euro palety nebo náklad o hmotnosti až 701 kg. Díky doširoka otevíratelným zadním a dvěma bočním panelovým posuvným dveřím je nakládání velmi snadné. Elektrická dodávka má podlahu pouhých 52 cm nad zemí. Pro zákazníky, kteří chtějí převážet osoby, je ideální volbou verze e-NV200 Evalia. Díky důmyslnému modulárnímu systému sedadel je zde stále spousta prostoru pro zavazadla. Momentálně se jedná o jediný elektrický automobil se sedmi sedadly, který je dostupný na starém kontinentu.

Nissan e-NV200 je ale mnohem více, než jen 100 % elektrické vozidlo. Jedná se o mobilní napájecí jednotku s unikátním obousměrným napájením. To znamená, že při připojení v kanceláři či jiném firemním místě, dokáže poskytovat elektrickou energii pro napájení právě těchto prostor. Dokonce díky nejnovější technologii společnosti Nissan Motor (Vehicle-to-Grid) dokáže vracet nadbytečnou energii k doplnění a stabilizaci místní energetické sítě. V Evropě budou přijímány první objednávky na limitovanou edici 2.ZERO dostupnou ve variantě pětidvéřové dvousedadlové dodávky nebo v osobní verzi Evalia se sedmi sedadly.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.