On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan a jeho návrat k sedanům
 
06.12.2017 Autor: Tommü Design

„Rozhodně nečekejte jen další Crossovery!“ Řekl o budoucnosti japonské automobilky na právě probíhající Los Angeles Auto Show jeden z předních představitelů společnosti, Michael Bunce, viceprezident pro plánování produktů Nissanu v severní Americe. Je sice pravdou, že japonský výrobce aut představil v L.A. svůj nový Crossover Kicks, který na severoamerickém trhu převezme místo modelu Juke, ale slib, je slib! Jen tak mimochodem. Úspěšnému kočovníku Nissanu Qashqai nevěřili v jeho začátcích mnozí, už kvůli prapodivnému jménu, ale možná i kvůli němu jde „na dračku.“ Tak proč by se měla japonská automobilka vzdávat Crossoverů? Snad až posléze či po čem.

I když v poslední době společnost Nissan Motor přišla s ofenzívou Crossoverů, budoucnost značky se rozhodně nebude ubírat jen tímto směrem, ale soustředit se má i na sedany. Ty mají také velmi dobře posloužit budoucí elektrifikaci. Do jejich konstrukce je totiž jednoduché umístit elektrické pohonné ústrojí. Podle pana Bunce je návrat sedanů na scénu záležitostí generací. „Mileniálové“ (lidé narození po roce 1980) se například vyhýbali malým víceúčelovým vozidlům. Ty totiž řídili jejich rodiče. To samé platí také o generaci „Z“ (lidé narození od poloviny 90. let 20. století do současnosti) a vozech ze segmentu SUV. Podle společnosti Nissan Motor by tak mohl přijít návrat k elegantním sedanům.

Neoddělitelnou součástí budoucnosti japonské automobilky Nissan bude zcela samozřejmě elektrifikace, která se bude týkat nejen čistých elektromobilů, ale rovněž různých modelů hybridů či Plugin hybridů. Těšit se ovšem mohou i příznivci sportovní jízdy. Na trh podle informací přijde také nová generace modelu „Z“, aktuálně nejlevnějšího sportovního vozu se šestiválcem na českém trhu. Ovšem na celou akci: „Škatule, škatule hýbejte se“, si budeme muset ještě pár let počkat.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.