On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Klidně zvedne kolo a počůrá vás
 
23.11.2017 Autor: Tommü Design

Pokud toužíte po extravagantním modelu značky Nissan - zbystřete pozornost! Když vám nevyhovuje lehce excentrický Crossover Juke, s nímž se japonská automobilka snaží urputně „prorazit“ již několik let, kupte si starou, poctivou, líbivou,... Micru! Bohužel skladem je jen jedna, ale zato - stojí za to! Tedy přesněji 3.990 britských liber. Při výběru nového vozu mají zákazníci mnohdy hodně specifické požadavky a je to v podstatě v pořádku. Vše totiž platí! Jenže aby někdo chtěl plyšové auto s černým čumákem, kostí na střeše a ocasem vystupujícím z prostředku zavazadlového prostoru?

Unikátní přestavba je nyní na prodej a může být vaše... Konkrétně jde o šest let starý Nissan Micra Visia se zážehovou dvanáctistovkou o výkonu 80 koňských sil. Ovšem to nejpodstatnější není uloženo pod kapotou či v interiéru, klíčový je bizarní exteriér připomínající nejlepšího přítele člověka. Huňatá plyš je na první pohled patrna na vnějších partiích, v interiéru zůstalo vše beze změn. Usednout tedy můžete do zcela normálního vnitřku, jenž disponuje i CD přehrávačem s několika reproduktory. Součástí výbavy je také centrální zamykání, elektricky ovládaná okna a najeté kilometry? Dvaatřicet tisíc, což v žádném případě není moc.

A nějaké problémy s údržbou exteriéru nebo nedej bože s lehkým nárazem? Původní majitel říká: „Já jsem to dával do čistírny. A nebojte se, je to hadrák. Ten neublíží, ale leští!“




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.