On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan Qashqai je v Česku...
 
20.11.2017 Autor: Tommü Design

šestým nejčastěji objednávaným vozem na operativní leasing. Češi na časově ohraničený pronájem nejčastěji objednávají auta značky Volkswagen a další koncernové vozy, včetně Škody Auto. První příčka mezi pořizovanými modely patří Volkswagenu Passat, následují Volkswagen Golf, Audi A3, Škoda Superb, Kia Optima a šestý je Nissan Qashqai. Vyplývá to ze statistik firmy Driveto, která zprostředkovává nabídky operativního leasingu. Téměř polovina Čechů (sedmačtyřicet procent) si automobil pronajala na dva roky, pro jeho používání na šestatřicet měsíců se rozhodlo pětatřicet procent našich lidí.

Pořadí skutečně objednaných vozů se liší od žebříčku automobilů, o které mají Češi největší zájem. Velká poptávka byla v posledních šesti měsících po Škodě Fabia nebo Octavia, následují Volkswagen Golf, Škoda Kodiaq a v poslední době i Karoq. Zájemci by také častěji volili tříletý pronájem (sedmapadesát procent) proti dvouletému (jedenatřicet procent). „Skutečně objednané vozy reflektují aktuální nabídku u jednotlivých značek, případně i různé speciální akce. Proto se zákazníci mnohdy odkloní od svého původního záměru a zvolí jiný model vozu,“ uvedl výkonný ředitel firmy Driveto, pan František Peterka.

Při operativním leasingu získává zájemce do pronájmu na určitou dobu automobil, po skončení sjednané doby se vůz vrací leasingové společnosti. Firma Driveto má na svém webu přes 5.000 nabídek časově ohraničeného leasingu a od května letošního roku zaznamenala přes 3.790 poptávek na sjednání pronájmu ze strany zákazníků. Celková hodnota poptávek se pohybuje kolem 1,8 miliardy Kč a společnost Driveto patří do internetové skupiny Miton.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.