On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

První ocenění pro nový Leaf
 
15.11.2017 Autor: Tommü Design

Když první generace Nissanu Leaf vyjela v zemi vycházejícího slunce na zkušební jízdy, byla některými údajně označována jako: „Ošklivá žába“. Od té doby se ovšem mnohé změnilo. Nový Nissan Leaf je v současnosti již prodeji v Japonsku a během příštích dvou měsíců bude k dispozici i u dealerů společnosti Nissan v USA a Kanadě. V západní Evropě má být jeho výroba zahájena v prosinci letošního roku a do prodeje se dostane na začátku února 2018. Nová verze elektromobilu by měla, podle šéfa společnosti Nissan Motor, přinést průlom. „Zatímco nynější Leaf byl průkopník, nový Leaf má potenciál stát se klíčovým produktem firmy,“ řekl výkonný ředitel této japonské automobilky, pan Hitoshi Saikawa.

Zatím tomu vše nasvědčuje - i když: „Nechvalme den, před večerem.“ Na každoroční slavnostní události CES Unveiled v rámci veletrhu CES (Consumer Electronics Show), který pořádá asociace CTA (Consumer Technology Association), získal nový Nissan Leaf první ocenění. Při vyhlašování vítězů cen Best of Innovation pro rok 2018, jenž se odehrávalo v New Yorku před zraky celé řady technických odborníků, obdržel zcela nový elektromobil Nissan Leaf svou první významnou mezinárodní cenu.

Druhá generace tohoto vozu nabízí celou řadu každodenně užitečných nových řešení a technologií více lidem po celém světě než jakýkoli jiný elektrický automobil před ním. Tento vůz tak přispívá k tomu, aby se svět stal lepším místem pro nás všechny. Nejen zásluhou svých pokrokových novinek, ale také díky skutečnosti: „Že je dostupný jen movitějším lidem a ne širší veřejnosti.“ Prostě: „Chceš nový Nissan Leaf a nemáš na něj? Tak se zadluž, nebo - zapomeň!“




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.