On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Hraje na vlasteneckou notu?
 
13.11.2017 Autor: Tommü Design

V každém případě se o to Nissan ČR pokouší! V rámci akce Czech Line „nechal upravit“ tři typy Crossoverů. A teď, světe div se, co vymysleli „odborníci“ na prodej japonské značky z Česka. Tedy přesně: „Které byly speciálně připraveny na míru českému zákazníkovi.“ No, v každém případě, takové „zvláštní tvrzení“ mohli vymyslet je oni, případně Maďaři v rámci akce společnosti Nissan Sales Central & Eastern Europe (NSCEE), která zahrnuje Česko, Slovensko, Polsko a Maďarsko! Jedná se o modely Nissan Juke, Qashqai a X-Trail. Zákazníci mohou díky akční nabídce nákupem vybraných vozů ušetřit až 128.100 Kč, ale... Odborníci z Nissanu ČR nebo jiní, z nečitelného maďarského Nissanu jenom „čarovali“ s cenami a vlasteneckou, v tomto případě ne s maďarskou příslušností. A jen tak mimochodem faktem je, že Slovákům v podstatě rozumíme velmi dobře, Polákům, alespoň na severní Moravě dost dobře, ale Maďarům nerozumíme ani „búcsú”, takže vůbec nic...

Do stále se rozrůstajícího segmentu kompaktních městských Crossoverů cíli japonská automobilka modelem Juke. Ten s výbavou Acenta nabízí automatickou klimatizaci, ovládání audia na volantu a jeho konektivitu s USB či Bluetooth. Dále je k dispozici tempomat, ztmavená zadní boční okna, kůží potažený volant a hlavice řadící páky či systém dynamického řízení vozu Nissan Dynamic Control. V dodatkové nabídce Czech Line nechybí kompletní personalizace exteriéru včetně 18“ hliníkových kol nebo navigační systém Nissan Connect. Juke v akčním provedení je k dispozici s motory 1.2 DIG-T a 1.6 l XTronic s cenovým zvýhodněním až 85.500 Kč. Zážehová dvanáctistovka startuje na částce 379.000 Kč, silnější motor s objemem 1.6 litru pořídíte se samočinnou převodovkou za 399.000 Kč.

Pokud potřebujete o něco prostornější auto, Nissan pro řadu Czech Line připravil i model Qashqai, nejprodávanější městský Crossover v Evropě. Má dvouzónovou automatickou klimatizaci, výškově nastavitelná sedadla vpředu, přední mlhovky s chromovými rámečky, dešťové senzory stěračů předního okna, elektricky nastavitelná i sklopná zrcátka a 17“ hliníková kola. Czech Line navíc přináší sadu Technology se 7“ displejem s navigací, bezpečnostní balíček s rozpoznáváním dopravních značek, upozorněním na vybočení z jízdního pruhu, automatickým nouzovým brzděním a chytrým přepínáním dálkových světel. Zvýhodněná motorová paleta modelů Qashqai zahrnuje pohonné jednotky 1.2 DIG-T a 1.6 DIG-T za 499.000 Kč, respektive 549.000 Kč. Cenové zvýhodnění v tomto případě činí až 82.600 Kč.

Nabídku uzavírá největší z trojice - SUV X-Trail. Nechybí prvky výbavy N-Connecta, tedy bezdotykové otevírání dveří zavazadlového prostoru, taktéž řada asistentů včetně nouzového brzdění s detekcí chodců, upozornění na opuštění jízdního pruhu či rozpoznávání dopravních značek. Součástí je i inteligentní klíč, 18“ hliníková kola, 7“ obrazovka s navigací a parkovací kamerou. Světově nejprodávanější sportovně-užitkový vůz je dostupný se třemi pohonnými jednotkami, konkrétně 1.6 DIG-T (649.000 Kč), 1.6 dCi 4x4 (749.000 Kč) a konečně 2.0 dCi se samočinným ústrojím XTronic za 859.000 Kč. Tady už se cenové zvýhodnění šplhá na hranici 128.100 Kč.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.