On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Volby a co strany slibují...
 
20.10.2017 Autor: Tommü Design

v oblasti dopravy? Například: Dokončení dálniční sítě... Jednodušší bodový systém... Zavedení elektronických dálničních známek... I to jsou sliby jednotlivých stran v oblasti dopravy před nadcházejícími volbami. Letošní volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky se konají už tento týden, volební místnosti se otevřou v pátek 20. října ve 14:00 a zavřou v sobotu 21. října ve 14:00. Nadcházející rozhodování voličů je ve znamení velkého množství váhajících lidí, kteří ještě neví: „Komu dají svůj hlas“. Ale rozhodně ne těm, kteří toho naslibovali už v minulosti víc než dost!.

V letošních volbách kandiduje celkem jedenatřicet uskupení, ale podstatné je věnovat se pouze těm politickým stranám a hnutím, jejichž zástupci mají reálnou šanci se dostat do Poslanecké sněmovny. Podle posledních předvolebních průzkumů může být ve sněmovně zastoupeno až osm stran, přičemž další dvě mají hodně blízko k pětiprocentní hranici pro vstup do sněmovny. Naprostá většina programů týkajících se oblasti dopravy je plná slibů. Strany ve velké míře slibují zrychlení výstavby nebo více silnic, ale také dálnic, a to i ty, které jakožto členové dosavadní vlády mohly tyto sliby realizovat..

ANO 2011 chce v rámci svého programu „Teď nebo nikdy“ zařadit do dopravní infrastruktury i moderní a ekologické režimy dopravy - vysokorychlostní železnici, auta na alternativní pohon nebo autonomní vozidla. Hnutí chce do roku 2021 postavit cca 280 kilometrů nových dálnic a dalších 220 km dálnic začít stavět ... ČSSD se zabývá především železniční dopravou ... KDU-ČSL ve svém programu počítá se strategickou koncepcí pro rychlé dobudování silniční páteřní sítě a obchvatů měst i obcí. Dále chce prosadit rychlejší rozvoj ekologicky šetrných řešení v dopravě - vedle budování dobíjecích stanic pro elektromobily i zvýhodnění ekologických vozidel ... KSČM patří mezi ty subjekty, jejichž program se dopravě až tolik nevěnuje ... ODS její program pod názvem „Silný program pro silné Česko“ se oblasti dopravy věnuje ve třech hlavních bodech. Zavedení elektronických dálničních známek, prosazení online vyřízení všech dopravních úředních úkonů a lepší využití mýtného systému ... PIRÁTI se v oblasti dopravy chtějí inspirovat koncepcemi Německa a Rakouska. Tvrdí, že dálniční síť bude dokončena až v roce 2040 ... SPD klade důraz na islám a uprchlíky, ale dopravu aby člověk v jejím programu pohledal ... STAN se oblastí dopravy široce zabývá, a to pod heslem „Konec černé díry v srdci Evropy“. Kritizuje základní síť dálnic, která není dokončena, nedostatečnou rychlost výstavby dalších dálnic a obchvatů měst zatížených kamionovou dopravou ... TOP 09 nabízí v dopravě několik konkrétních cílů, které mají přinést potřebný celkový restart české dopravy. Strana chce uvádět do provozu asi 70 kilometrů dálnic ročně, díky čemuž má být do roku 2030 dostavěná česká dálniční síť ... ZELENÍ klakou ve svém programu důraz hlavně na ekologičtější dopravu, což plně odpovídá jejich nazvu i zaměření.

Takže nezbývá než jedno. Vzhůru k volbám, abychom zvolili ty, kteří nám budou v následujících čtyřech letech vládnout a stejnou dobu budeme na ně nadávat nebo je vyhodíme z oken... To snad ne. Nakonec, kdo by se s nimi dřel, když už jsme si je zvolili...




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.