On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Výroba nového Nissanu Leaf
 
19.09.2017 Autor: Tommü Design

Společnost Nissan Motor v rámci upevňování své pozice v oblasti elektromobilů s nulovými emisemi plánuje naplno spustit výrobu nového modelu Leaf. Produkce se rozběhne do konce kalendářního roku 2017 v montážním závodě společnosti Nissan ve městě Smyrna (Tennessee) a v závodě divize Nissan Motor Manufacturing v britském Sunderlandu. Nová generace jednoho z nejprodávanějších elektromobilů na světě se tak vedle továrny v japonské Oppamě rozběhne ještě v dalších dvou závodech.

Společnost Nissan Motor nedávno odhalila druhou generaci Nissanu Leaf - modelu s delším dojezdem, pokročilými technologiemi a novým, dynamickým designem. Tento automobil se začne prodávat 2. října letošního roku v Japonsku. V dalších měsících se prodeje rozeběhnou i v USA, Kanadě a Evropě. „Jsme pyšní na to, že Nissan Leaf vyrábíme už ve třech továrnách po celém světě,“ říká Fumiaki Matsumoto, výkonný viceprezident společnosti Nissan Motor pro výrobu a řízení dodavatelského řetězce. „Díky svým četným pokročilým technologiím se druhá generace modelu Leaf stala ikonou projektu Inteligentní mobility Nissan. Zaměstnanci továren v Oppamě, Smyrně i Sunderlandu jsou na pokračování produkce nejpopulárnějšího elektromobilu na světě náležitě hrdí,“ dodává pan Matsumoto.

Výroba předchozí generace modelu Nissan Leaf začala v továrně Oppama v roce 2010. Závody ve Smyrně a Sunderlandu produkují tento elektromobil od roku 2013. Akumulátory pro vůz s nulovými emisemi se i nadále budou vyrábět ve Smyrně, Sunderlandu a v japonské továrně Zama.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.