On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan prodlužuje dohodu o...
 
15.09.2017 Autor: Tommü Design

spolupráci s UEFA Champions League. Společnost Nissan Motor potvrdila dohodu o tříletém prodloužení globální spolupráce s Unií evropských fotbalových asociací UEFA (Union of European Football Associations) na sponzorování Ligy mistrů (Champions League). Velšský fotbalista Gareth Bale, který je jedním z ambasadorů japonského výrobce automobilů Nissan, toto oznámení „oslavil“ v rámci reklamy tím, že překvapil skupinu školáků v Madridu a naučil je, jak dát svůj věhlasný vítězný gól z finále proti Club Atlético de Madrid z roku 2014.

Dohoda byla uzavřena před prvním zápasem UEFA Champions League v sezóně 2017/2018 a japonský automobilový výrobce se tak stává oficiálním partnerem tohoto významného fotbalového klání až do období 2020/2021. UEFA Champions League je i nadále největší investicí společnosti Nissan Motor do sportovního sponzorství, které bylo zahájeno již se začátkem sezóny 2014/2015. Tehdy převzala japonská automobilka pomyslnou štafetu od Fordu, jenž byl jednadvacet let sponzorem tohoto podniku. UEFA Champions League je trvale nejsledovanější každoroční sportovní soutěží na planetě a její televizní publikum čítá souhrnně přes 3,6 miliardy lidí za jednoroční období. Finále UEFA Champions League v roce 2017 přilákalo zhruba 160 milionů diváků z celého světa, což je více než jakákoli jiná každoroční sportovní událost. Fanoušci fotbalu, ale nejen oni, tak mohli být svědky zápasu mezi kluby Real Madrid C.F. a Juventus F.C., ze kterého si Real Madrid odnesl svůj dvanáctý mistrovský titul UEFA Champions League.

Společnost Nissan Motor věří, že prodloužení čtyřleté spolupráce na další tři sezóny bude jedním ze základů dalšího zájmu zákazníků o její výrobky. Jako součást nové dohody má mít japonská automobilka i nadále adekvátní práva na zápasy UEFA Champions League a rovněž přístup k dalším exkluzivitám. Například k programu Center Circle Carriers, který předchází fotbalovému zápasu nebo Gól týdne UEFA Champions League, jenž je programem následujícím po utkání. Obě tyto události jsou prezentovány v rámci digitální propagace značky Nissan.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.