On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Humanitární pomoc Nissanu
 
11.09.2017 Autor: Tommü Design

Společnost Nissan Motor potvrdila své zapojení do boje s následky hurikánu Harvey, který zpustošil část Texasu. Kromě finanční pomoci obětem a charitativním organizacím poskytne automobilka i dvacet modelů Pick Up Titan, které budou zajišťovat přepravu všech potřebných věcí do míst, kde jsou zapotřebí. Pomoc bude zahrnovat peněžitý dar 150.000 amerických dolarů přímo od společnosti Nissan Motor a zhruba 100.000 USD, které mezi sebou vybrali její zaměstnanci.

Tyto peněžní prostředky budou využity například na zajištění potravin, přístřeší a další pomoc postiženým. Kromě toho Nissan i značka Infinity nabídnou rozšířené finanční služby pro oběti hurikánu Harvey. Lidé ze zasažených oblastí tak budou moci zažádat o odložení plateb nebo o prodloužení splátek. „Naše myšlenky jsou s těmi, jejichž životy byly navždy změněny ničivým hurikánem, který zasáhl tento region,“ řekl José Muñoz, vedoucí severoamerické pobočky Nissanu. Podle něj čeká charitativní organizace v příštích týdnech nelehký úkol pomoci tisícům lidí, mezi kterými jsou i zákazníci či zaměstnanci společnosti. Všem těmto lidem chce automobilka dokázat svou odhodlanost pomoci v situaci, do které se dostali.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.