On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nová „vyslankyně“ Nissanu
 
24.02.2017 Autor: Tommü Design

Herečka Margot Robbie, známá z filmů „Sebevražedný oddíl“ nebo „Vlk z Wall Street“, byla představena jako nová ambasadorka Nissanu pro elektromobily. Na závodním okruhu Velké ceny Monaka, kde se každý rok prohání monoposty F1, dostala možnost vyzkoušet radikální sportovní Nissan BladeGlider. Tento vůz dosahuje maximální rychlosti až 190 km/h a z klidu na stovku zrychlí za méně než pět sekund. Prototyp plně elektrického automobilu BladeGlider je součástí vize Inteligentní mobility Nissan definující, jak by se měla vozidla řídit, napájet a začleňovat do společnosti.

Monte Carlo bylo pro automobilku ideálním místem k představení tohoto nového partnerství s herečkou Margot Robbie. Monako má bohatou historii závodů v ulicích města a přijalo ambiciózní strategii udržitelnosti se závazkem snížit uhlíkové emise do roku 2030 o padesát procent. „Teď je pro elektromobily opravdu ta správná doba. Stále více lidí se rozhoduje pro elektrický pohon a připravují tak podmínky k udržitelnější budoucnosti. Nissan BladeGlider je ukázkou toho, jak by mohla vypadat chytřejší a vysoce výkonná vozidla,“ uvedla australská hvězda Margot Robbie. „Program Nissanu „Electrify the World“ vyzdvihuje význam spolupráce nás všech na dosažení pozitivních změn v našich komunitách. Chceme inspirovat lidi, aby podnikali smysluplné kroky směrem k větší čistotě a bezpečnosti měst. Díky spolupráci s Margot Robbie se naše sdělení o osobních a společenských výhodách elektromobilů dostane k ještě více lidem,“ řekl ředitel společnosti Nissan Europe pro elektromobily, Gareth Dunsmore.

Nissan BladeGlider bude vystaven na 87. mezinárodním ženevském autosalonu od 7. do 19. března 2017. Tento plně elektrický sportovní vůz, vyvinutý z původního konceptu poprvé představeného v roce 2013, je předzvěstí celého souboru technologií budoucnosti, které v sobě spojují výhody inteligentní mobility, šetrnost k životnímu prostředí a jízdní vlastnosti sportovního automobilu.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.