On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Edice Nissan Navara Trek -1°
 
20.01.2017 Autor: Tommü Design

Nissan Navara se ve své aktuální podobě představil v roce 2014 a na starý kontinent dorazil zhruba s ročním zpožděním. Nyní se tento Pick Up na autosalonu v belgickém Bruselu, pořádaném od 14. do 22. ledna 2017, představuje ve speciální limitované edici, která je určena výhradně pro evropský trh. Novinka svým pojmenováním Navara Trek -1° odkazuje na zeměpisnou polohu pouští na severu Španělska a vychází z nejvyššího stupně výbavy Tekna, od nějž se liší řadou atraktivních prvků. Japonská automobilka zahajuje prodeje Nissanu Navara Trek -1°, jehož produkce je omezena na 1.500 kusů, nejprve v Belgii a v následujících týdnech jej nabídne i na zbývajících evropských trzích.

Exteriér nové limitované edice modelu Pick Up se pyšní jedním ze dvou nabízených laků karoserie, jimiž jsou perleťová bílá a metalická černá. V obou případech je standardem černě lakovaný masivní ochranný rám na korbě s přídavnými LED světly a rovněž černě lakované ochranné rámy prahů. Podobně jako ochranné rámy jsou vždy v černé barvě bez ohledu na odstín laku karoserie i 18“ litá kola, zatímco kryt ložné plochy z odolného plastu je v barvě karoserie. Tento kryt je uchycen na pantech v přední části korby a s jeho zvednutím pro lepší přístup na ložnou plochu pomáhají dvě plynové vzpěry. Nissan má pro edici Navara Trek -1° podobně jako pro standardní verze tohoto modelu Pick Up připravenou bohatou nabídku příplatkové výbavy. Ta zahrnuje mimo jiné kožené čalounění sedadel, vyhřívání předních sedadel, v osmi směrech elektricky stavitelné sedadlo řidiče, elektrické střešní okno, uzávěrku diferenciálu nebo tažné zařízení. Zákazníci mají možnost u provedení Navara Trek -1° vybírat u motoru 2.3 dCi z výkonu 120 kW nebo 140 kW. Verze s nižším výkonem je spojena se šestistupňovou manuální převodovkou a u výkonnějšího provedení je k dispozici i sedmistupňová automatická převodovka. Pohon všech kol je pro limitovanou edici Nissan Navara Trek -1° standardem.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.