On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Koncept Nissan Vmotion 2.0
 
19.01.2017 Autor: Tommü Design

Společnost Nissan Motor představila na autosalonu NAIAS v Detroitu, jenž probíhá od 8. do 22. ledna tohoto roku nový koncept, který rozvíjí její současný designérský styl a odhaluje novou generaci systému autonomního řízení značky. Nissan Vmotion 2.0, jenž je dílem severoamerického designérského centra japonské automobilky, se pyšní ostře řezanými liniemi karoserie a zároveň zaujme provedením svého čtyřmístného interiéru. Studie s rozvorem náprav 2850 mm, celkovou délkou 4860 mm, šířkou 1890 mm a výškou 1380 mm dynamicky rozšiřuje současný styl značky Nissan. Jeho nejnovějším nositelem mezi sériovými modely je například malý hatchback Micra nebo sedan Maxima.

Koncept působí velmi dobrým dojmem a podle severoamerických médií můžeme očekávat využití linií představených na jeho karoserii u sériového provedení nové generace modelu Altima, jehož současné verzi odpovídá Vmotion 2.0 svými vnějšími rozměry. Interiér ve srovnání s exteriérem již nepůsobí tak dynamickým dojmem, ale naopak vyvolává pocit komfortu. K němu vedle použití světlých materiálů čalounění sedadel i palubní desky či obložení dveří a částí podlahy přispívají i velké zasklené plochy. V prostoru pro cestující největší pozornost přitahuje palubní deska, která je nahrazena rozměrným displejem a rovněž i minimalistické pojetí ovládání HVAC (topení, ventilace nebo klimatizace) či multimediálních systémů, k nimž lze využít touchpad. Koncept Vmotion 2.0 se zaměřuje na budoucí design a technologie značky Nissan, takže se automobilka nezmiňuje o jeho pohonném ústrojí, ale odhaluje jeho prostřednictvím nejnovější generaci systému ProPilot. Ta má tomuto vozu umožnit jízdu bez lidského zásahu nejen na dálnicích ale i ve městech, kde zajistí komunikaci s ostatními vozy. Než toto provedení systému ProPilot zamíří do sériových vozů, hodlá společnost Nissan Motor představit nový model Leaf, u nějž bude použit ProPilot, umožňující autonomní jízdu v jednom jízdním pruhu na dálnici.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.