On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Výroba nové Micry zahájena
 
18.01.2017 Autor: Tommü Design

Společnost Nissan Motor zahajuje sériovou výrobu nové generace modelu Micra, který se proti svému předchůdci radikálně změnil, a to nejen designem, velikostí, ale i nabízenou výbavou. Mění se ovšem také místo výroby. Dosavadní model vozu se na starý kontinent dovážel z Indie, zatímco novinka je vyráběna ve francouzském Flins, v rámci alianční spolupráce s Renaultem. Produkce automobilu se tak po sedmi letech vrací do Evropy, kde byla už vyráběna druhá a třetí generace modelu Micra, a to v britském Sunderlandu.

K přesunu výroby v současné době dochází kvůli logistice. Japonská automobilka totiž zjistila, že dovozem vozu z Indie není schopna flexibilně reagovat na evropskou poptávku a francouzské Flins má navíc dostatek zkušeností s výrobou malých aut. Tento produkční závod funguje již od roku 1952, přičemž aktuálně vyrábí například Renault Clio, který používá obdobnou techniku jako nový japonský vůz. Micra se zároveň stává vůbec prvním osobním automobilem značky produkovaným v evropské továrně Renaultu. Dosud taková spolupráce probíhala jen na poli užitkových vozidel. Nová Micra bude chtít zaujmout radikální proměnou reagující na aktuální preference zákazníků. Její specialitou je moderní technika zahrnující udržování v jízdních pruzích nebo hudební systém Bose s reproduktorem zabudovaným v hlavové opěrce sedadla řidiče pro perfektní poslech hudby. Pátá generace Nissanu Micra se v Evropě začne prodávat v polovině února. Nejprve se vozu dočkají klíčové trhy, v průběhu března a dubna budou následovat i první dodávky do zbývajících zemí.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.