On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Automobil, který si nekoupíte
 
01.12.2016 Autor: Tommü Design

Dnes už nové vozy nevznikají nejdříve v designérských laboratořích a konstrukčních kancelářích, jako tomu bylo kdysi. Všemu předcházejí průzkumy trhu, které zjišťují: „Jestli se to, do čeho hodláme investovat spoustu peněz, bude vůbec prodávat.“ Samozřejmě, existuje spousta případů, kdy i nejpečlivější studie selhaly a automobilky prodělaly. Výrobci vozů však v minulosti nedávné i hlubší nabízely velmi zajímavé verze globálních modelů, nebo dokonce svébytné jen na některých trzích. Samozřejmě tam, kde se to vyplatilo… Zde jsou některé z nich, které jsme si nemohli, případně stále nemůžeme pořídit. BMW 320is E30, Ford Racing Puma, Honda Beat, Renault Sandero RS, Subaru WRX STI S207 nebo Nissan Patrol Nismo.

Právě posledně jmenovaný Nissan Patrol byl dlouhá léta synonymem pořádného terénního automobilu. Na současnou šestou generaci Y62 ale můžeme zapomenout, ta do Evropy nepřišla. Věhlasné SUV se ovšem dočkalo tovární tuningové kůry, která přinesla upravený vzhled, výkonnější motor a nově naladěný podvozek. Nissan Patrol Nismo byl představen v Dubaji zhruba před rokem během speciální akce, při níž byla na zdejší trh uvedena právě divize Nismo. Pod kapotou Patrolu Nismo je i nadále 5.6 l vidlicový osmiválec, ale naladěný na výkon 319 kW (433 k), zatímco standardní model nabízí 298 kW (405 k). Podvozek dostal nově naladěné tlumiče značky Bilstein a Nismo se postaralo o nové nastavení řízení. Standardem pro sportovně laděný Patrol jsou 22“ kovaná kola Rays. Karoserie se po zásahu specialistů z divize Nismo dočkala nového předního i zadního nárazníku spolu s novými nástavci prahů. Tyto díly dodávají modelu sportovnější vzhled a rovněž zlepšují proudění vzduchu kolem vozu. Stranou úprav nezůstal ani interiér, v němž ovšem došlo prakticky jen na nové čalounění sedadel kombinující bílou kůži s Alcantarou a prošíváním červenou nití s logy Nismo na opěradlech.

Do terénu Nissan Patrol Nismo asi opravdu není, ale jeho vidlicový osmiválec na dálnicích určitě nezaspí. A vůbec, patřičně movití Arabové tyhle tanky s raketovými motory milují. Jistě, tady japonská automobilka Nissan Motor evidentně viděla jasnou mezeru na trhu, tak proč ji nevyplnit! Nissan Patrol Nismo nemá být pouhým reklamním poutačem, ale skutečným sériovým zástupcem své značky, připraveným přímo pro Střední východ. Cílová klientela v podobě ropných šejků tak dozajista nebude mít s jeho pořízením nejmenší problémy.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.