On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

European Car of the Year 2017…
 
30.11.2016 Autor: Tommü Design

zná svou finálovou sedmičku, v niž se umístili především japonští a francouzští výrobci. Za Japonsko zde budou bojovat nový Nissan Micra a Toyota C-HR. Za Francii postoupila druhá generace Peugeotu 3008 a nedávno v česku uvedený Citroën C3. Kompletní seznam finalistů doplní italská Alfa Romeo Giulia, německý Mercedes-Benz E a švédské Volvo S90/V90. Mezi automobilky, které vypadly z nadcházejícího ročníku evropské Auto roku, patří Audi, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Kia, Maserati, Porsche, Renault, Seat, Suzuki, Škoda, Tesla nebo Volkswagen.

Japonská společnost Nissan Motor uvedla, že nová generace modelu Micra cílí přímo na Evropu, světově největší trh pro vozy typu hatchback. Svým stylem má vzbuzovat pozornost, s dramatickou a charakteristickou boční linkou probíhající přes celou délku karoserie. Je nižší, širší i delší než předchozí generace, má větší vnitřní prostor… a může získat titul evropské Auto roku 2017. Definitivního vítěze se dozvíme v předvečer ženevského autosalonu, tedy 6. března příštího roku.

Seznam sedmi finalistů European Car of the Year 2017:
Alfa Romeo Giulia … Citroën C3 … Mercedes-Benz E … Nissan Micra … Peugeot 3008 … Toyota C-HR … Volvo S90/V90.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.