On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nový motor pro Nissan X-Trail
 
29.11.2016 Autor: Tommü Design

Nissan představil nový, ale hlavně silnější vznětový motor pro svůj Crossover X-Trail. Tento pohonný agregát má výkon 177 k a točivý moment 380 Nm poskytující velmi dobrou tažnou sílu v celém rozsahu otáček. Jde o výrazný výkonnostní skok oproti stávajícímu 1.6 l vznětovému motoru o výkonu 130 k s točivým momentem 320 Nm. U modelu X-Trail je novinkou také nabídka automatické převodovky Nissan XTronic CVT v kombinaci s pohonem všech kol. Japonská automobilka tímto krokem reaguje na potřeby zákazníků požadujících výkonnější hnací ústrojí. Dvoulitrový motor bude možné objednávat během letošního prosince a první dodávky dorazí k zákazníkům začátkem příštího roku.

Nissan X-Trail je poměrně žádaným modelem. V Evropě se jeho prodeje za letošní rok do října 2016 zvýšily o 50 % v porovnání se stejným obdobím v loňském roce. Očekává se, že s příchodem nového modelu odbyt dále poroste. Statistická data ze segmentu středně velkých SUV uvádějí, že výkonné modely se na prodejích podílejí 46 %. Guillaume Cartier, viceprezident společnosti Nissan Europe pro prodej a marketing, k tomu uvádí: „Nový vlajkový Crossover Nissan X-Trail reprezentuje přesně to, co zákazníci požadují. Vůbec poprvé nabízí pohon čtyř kol v kombinaci s automatickou převodovkou a je významným obohacením silné modelové řady X-Trail. Představuje tak atraktivní vyšší verzi našeho úspěšného modelu s 1.6 l vznětovým motorem.“ K přednostem nového dvoulitrového dieselového agregátu patří jeho vytříbený chod a komfortní jízda, které jsou ideální pro delší trasy. Motor splňuje emisní normy Euro 6 a je k dispozici ve třech verzích (model … emise oxidu uhličitého … kombinovaná spotřeba paliva). 2.0 dCi 4WD 6st. manuál … 149 g/km … 5,6 l/100 km; 2.0 dCi 2WD automat CVT … 148 g/km … 5,6 l/100 km a 2.0 dCi 4WD automat CVT … 158 g/km … 6,0 l/100 km.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.