On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan, Telogis a nové služby
 
20.10.2016 Autor: Tommü Design

Nissan uvede ve spolupráci se společností Telogis na evropský trh nové služby, které jsou zaměřeny na optimalizační systém pro firemní flotily. Telogis je členem velké skupiny Verizon a k jejím hlavním zaměřením patří trh s novými technologiemi. Mezi její zákazníky patří přední světové společnosti a nyní nastal čas, aby se nové technologie dostaly také blíže k automobilům na evropském i českém trhu. Cílem služby Nissan Connect Fleet je umožnit vzájemné propojení vozidel a pomocí získaných informací zvýšit bezpečnost na cestách, informovanost o pracovnících v terénu i probíhajících akcích. V návaznosti se dají data využít pro různé analýzy, které pomohou optimalizovat náklady vozového parku.

Systém pracuje pomocí speciálního hardwaru, jehož montáž provede certifikovaný dealer Nissanu. Uživatel se s jeho pomocí připojí ke službě Nissan Connect Fleet, která pracuje na platformě Mobile Resource Management (MRM) od společnosti Telogis. Toto rozhraní získává, ale také analyzuje všechna vstupní data o činnosti řidiče i vozidla a následně je konvertuje na srozumitelné informace pro koncové uživatele. Nová služba je spojená s nadstandardní péčí o zákazníka, jemuž bude na základě potřeb doporučen odpovídající vůz bez ohledu na to, jestli se jedná o kusový odběr, nebo velkou objednávku. „Návratnost investice spojené s vestavěným připojením vozidel Nissan pocítí zákazníci téměř okamžitě. Společnost Telogis je dodavatelem životně důležitých aplikací, díky kterým mohou evropští zákazníci Nissanu optimalizovat a zautomatizovat chod své firmy, zlepšit kvalitu práce svých řidičů, ale také poskytnout vlastním klientům služby na vysoké úrovni,“ řekl Kevin Moore, viceprezident společnosti Telogis. Služba Nissan Connect Fleet na platformě Telogis bude v Evropě k dispozici letos na podzim (v ČR během roku 2017) a má podporovat následující modely vozů, které se později ještě rozšíří:
1.) Kompletní řada Crossoverů Qashqai, X-Trail a Juke … 2.) Kompaktní vůz nižší střední třídy Pulsar … 3.) Nový Pick Up Navara … 4.) Lehký užitkový vůz NV200 … 5.) Nákladní automobil NT400 Cabstar … 6.) Elektromobily Leaf a e-NV200.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.