On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nový Nissan Micra v Paříži
 
26.09.2016 Autor: Tommü Design

Hlavní hvězdou společnosti Nissan Motor na letošním pařížském autosalonu bude nová generace malého hatchbacku Micra, který se představí na výstavní ploše japonské automobilky. Vůz se ve své páté generaci výrazně promění, což výrobce zdůrazňuje mottem: „Revoluce přichází.“ První snímky potvrzují zprávy, že design nového modelu Micra projde výraznou změnou. Dřívější informace naznačovaly, že se vzhled inspiruje konceptem Sway, první upoutávka to ovšem moc nedokazuje. Nechme se však překvapit, ale jisté je, že Micra mezigeneračně povyroste.

Ze současných 3825 milimetrů na délku se vůz poněkud prodlouží, aby zvětšil vnitřní prostor a kabina má vsadit na vyšší kvalitu materiálů i lepší zpracování než dnes. Nissan si uvědomuje, že současná generace v tomto ohledu poněkud ztrácí na konkurenci. Základem pak je koncernová platforma CMF ve verzi pro malá auta, kterou bude Micra sdílet například s chystaným nástupcem modelu Juke. Pod kapotou mají pracovat tříválcové a čtyřválcové motory. Zatímco dnešní Micra se do Evropy dováží z Indie, její nástupce se má vyrábět přímo na starém kontinentu. Japonská novinka bude vyjíždět z francouzské továrny Renaultu ve městě Flins, a to v rámci alianční spolupráce Nissanu s touto francouzskou automobilkou. Její produkce se rozběhne do konce tohoto roku a o soupeřích páté generace modelu Micra je již nyní jasno vzhledem k tomu, že novinka míří do nabytého segmentu „B“.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.