On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Deset nejhorších aut roku…
 
29.08.2016 Autor: Tommü Design

podle Jeremyho Clarksona. Bývalého moderátora sice už nevídáme na obrazovkách BBC v pořadu Top Gear, ale to neznamená, že by se vzdal hodnocení automobilů. Vedle práce na novém automobilovém pořadu The Grand Tour pro službu Amazon Prime píše také recenze aut pro The Sunday Times. Bývalý moderátor Top Gearu nyní odhalil, které vozy se mu v poslední době nelíbily. Tak takhle Jeremy Clarkson hodnotí deset nejhorších aut, kterými v uplynulých měsících jezdil. A jak je u něj zvykem, mnohdy tvrdé a kontroverzní hodnocení doplnil svým typickým humorem.

Opel Astra: „Tento vůz byl červený, měl motor a čtyři kola… a to je asi tak všechno, co o něm mohu napsat.“ … Infiniti Q30: „Diesel je strašně hlučný a nepředjedete s ním ani karavan.“ … Škoda Superb Combi: „Určitě je to dobré auto, ale charizmatické je zhruba stejně - jako mrazák.“ … Zenos E10 S: „Tohle auto mě baví v televizi z gauče, ale ne když ho musím řídit. Nemá ani ABS.“ … Renault Kadjar: „Nikdo si jeho plakát nedá na zeď, nebude o něm snít a nikdy nebude ve Forze Motorsport. Je to pochmurná cesta do zapomenutí.“ … BMW X1: „Kdyby bylo od Číňanů, asi byste si řekli, že to docela ujde. Od BMW ale čekáte víc.“ … Seat Leon X-Perience: „Umí tenhle Španěl dovádět? Ne, je to spíše taková pocta ztuhlosti s neschopností se hýbat.“ … Nissan GT-R Track Edition: „Přejeďte víko kanálu a uděláte si představu o tom, jaké je to spadnout s letadlem. Páteř vám proletí krkem.“ … Volkswagen Scirocco 2.0 TDI: „Při nastartování vyluzuje divné zvuky, až máte pocit, že se něco rozbilo.“ … Hyundai i800: „Tohle si může koupit jen africký taxikář nebo evropský katolík s hromadou dětí. I velbloud vypadá lépe a je pohodlnější.“




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.