On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Goodwood Festival of Speed
 
30.06.2016 Autor: Tommü Design

V okolí města Chichester na jihu Anglie bylo o minulém víkendu zase pěkně rušno. Brány totiž otevřel legendární goodwoodský festival rychlosti. Oficiálním důvodem setkání je závod do vrchu. Měří cca 1,87 km a jede se po úzké silničce na panství Lorda Marche, automobilového nadšence, který už od roku 1993 pořádá tuhle fenomenální akci. On sám nevynechá jedinou příležitost usednout za volant, letos třeba pilotoval nové Bugatti Chiron, které se na území Velké Británie ukázalo v pohybu vůbec poprvé. Za ta léta si festival rychlosti získala obrovský respekt a účast si nenechá ujít žádná celebrita - ať už jde o závodníky nebo auta.

Nový Nissan GT-R byl pro fanoušky na letošní akci festivalu rychlosti v Goodwoodu opravdovou lahůdkou. Kultovní supervůz dostal četná vylepšení, aby si uchoval svou pozici mezi vozy, po nichž automobiloví fanoušci po celém světě hodně touží. Své obdivovatele osobně potěšil minulý víkend - 23. až 26. června 2016. Slavný závod do vrchu v Goodwoodu absolvoval i britský závodník stáje Nismo Jann Mardenborough, který se vrací na akci, kde se již stal legendou. Jezdec, jenž se z hráče počítačových her vypracoval ve skutečného závodníka, v červnu 2014 rozdrtil historický časový rekord této 1,16 míle dlouhé trati pro sériové vozy. Jeho Nissan GT-R Nismo Time Attack projel cílem za pouhých 49,27 sekundy. Ale aby to nevypadalo, že jde jen o motoristický sport - na startu i při statické expozici na přilehlých loukách se naparují desítky úžasných aut dávné i nedávné historie, současnosti a budoucnosti. Automobilky totiž do Goodwoodu rády vozí také své výstavní koncepty a pokud to jen trochu jde, i ty se účastní závodu, ve kterém ovšem nejde ani tak o čas, jako o show pro diváky…




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.