On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Poodhalení nové dodávky Nissanu
 
26.05.2016 Autor: Tommü Design

Je docela běžné, že například osobní nebo sportovní automobily mají svá drobná poodhalení, ale dodávka? No, proč by ne. Společnost Nissan Motor již v únoru letošního roku oficiálně potvrdila, že na trh starého kontinentu uvede model NV300, který v její nabídce bude figurovat nad NV200 a nahradí již nevyráběný Primastar, jenž byl dvojčetem předchozí generace Renaultu Trafic. Nyní nabízí japonská automobilka první pohled na přední partie lehkého užitkového vozidla NV300, jimiž se tato novinka díky vlastnímu provedení masky chladiče i kapoty motoru odliší od svého francouzského příbuzného (Trafic) a rovněž od sesterských modelů, kterými jsou Opel Vivaro, ale také Fiat Talento.

Nissan NV300 má pomoci japonské značce s upevněním, ale i dalším posílením její pozice na evropském trhu s lehkými užitkovými vozidly. Nabídka tohoto modelu má proto zahrnovat širokou paletu verzí od čistě užitkových až po osobní provedení. Předběžně se nová NV třístovka představí již tuto sobotu vzhledem k tomu, že před finálovým fotbalovým zápasem Ligy mistrů UEFA přiveze na milánský stadion San Siro její oficiální vlajku. Novinka se tedy koncem tohoto týdne předvede tisícům fanoušků na stadionu a milionům diváků u televizních obrazovek, ale do showroomů na starém kontinentu dorazí až na podzim letošního roku. Svoji výstavní premiéru si NV300 odbude v září na autosalonu užitkových vozů v německém Hannoveru (IAA - 22.9. až 29.9.2016), kde budou zveřejněny i kompletní informace o motorech, hmotnostech, rozměrech a cenách. Výroba lehkého užitkového vozidla NV300 bude probíhat v továrně automobilky Renault v Sandouville v severozápadní Francii a vůz má být standardně nabízen se zárukou na pět let nebo 160.000 ujetých kilometrů.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.