On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Český běh žen startuje od FNK
 
25.05.2016 Autor: Tommü Design

Aktivně trávit volný čas, bavit se pohybem a udělat maximum pro své zdraví jsou motivací i poselstvím letošního čtvrtého ročníku populárního závodu Český běh žen. Dívky i ženy bez rozdílu věku a výkonnosti se mohou registrovat do závodu, který odstartuje v sobotu 28. května 2016 od ostravského obchodního centra Forum Nová Karolina (FNK). V rámci loňského ročníku vyběhlo na trať přes 2.000 závodnic z několika zemí a letos se plánuje pokoření rekordu účastí atakující třítisícovou hranici. Partnerem této vyhledávané akce je opět obchodní centrum FNK, které na sobotu připravuje i pestrý doprovodný program k oslavě Mezinárodního dne dětí.

Běžecké klání proběhne na certifikovaných tratích o délce 2.500, 5.000 a 10.000 metrů, stejně jako závod v chůzi s trekingovými holemi na 2.500 metrů nebo běh dětí na 1.000 metrů budou startovat z Náměstí biskupa Bruna u obchodního centra FNK. První závod bude zahájen v 9:30 hodin, poslední ve 13:20 hod. a slavnostní vyhlášení i dekorování vítězů je spojeno s party Jakuba Koháka, která odstartuje v 15:00 hodin na terase FNK. Bavit se v průběhu dne budou i děti, které se závodů nezúčastní - připravena bude spousta stanovišť s pohybovými i kreativními aktivitami a soutěže. „Kopec srandy si v sobotu užijí všichni - od nejmenších až po školou povinné. Na oslavu Mezinárodního dne dětí připravujeme totiž mnoho her a soutěží o dobroty a dárky, lezeckou stěnu nebo speciální dětské míchané nápoje. Zatímco budou maminky závodit, postaráme se také o ty nejmenší v dětském koutku Chachárek,“ tvrdí Tomáš Lučan, marketingový manažer FNK. Nudit se nebudou ani tatínkové, kteří se mohou svézt v jednom z připravených elektromobilů. K dispozici budou například modely Nissan Leaf, Renault Twizy, Peugeot Ion, Tesla Model S nebo Nissan e-NV200, které již bylo možné vidět ve Foru Nová Karolina v rámci úspěšné dubnové výstavy s názvem Elektrokrásky.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.