On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Mitsubishi a blízká budoucnost
 
12.07.2019 Autor: Tommü Design

U této japonské značky bylo v nedávné době novinek jako šafránu. Posledním skutečně novým modelem tří diamantů tak bylo v roce 2017 SUV kupé Eclipse Cross. V nadcházejících letech ale automobilka konečně na novinkách zapracuje a chystá rozsáhlou mezigenerační obměnu své nabídky. Začne to již na podzim, kdy se pro Evropu představí nový Pick Up L200, prezentovaný již loni pro asijské trhy. Platforma sice bude zachována ze stávajícího provedení, nebude tak použita architektura Nissanu Navara, jak by se vzhledem k zařazení Mitsubishi do aliance Renault-Nissan nabízelo, ale vnitřní část vozu bude značně přepracována.

Změní se výrazně vzhled, sebevědomý výraz s takzvaným dynamickým štítem naváže na modernizované ASX pro modelový rok 2020. Pod kapotou pak máme najít nový turbodiesel o objemu 2.2 l. Právě ASX v současné podobě vydrží do roku 2021, kdy se konečně dočkáme jeho nové generace. Prototypy už v Japonsku jezdí v hodně zamaskované formě, více ale o novém ASX nevíme. Spekuluje se pouze o možnosti využití platformy CMF z dílny aliance Renault-Nissan-Mitsubishi. Kvůli snížení vývojových i výrobních nákladů by to dávalo smysl, jisté to ale zatím není. Mezitím se dočkáme nové generace Mitsubishi Outlander, která by měla debutovat na ženevském autosalonu 2020. V jejím případě se máme těšit na výraznou proměnu. Design by se měl inspirovat u letošního konceptu Engelberg Tourer. Jistojistě se opět počítá s Plugin hybridem, který je prodejně nadmíru úspěšný. Outlander PHEV je totiž z globálního hlediska vůbec nejprodávanější SUV napájeným ze sítě.

Právě Plugin hybridní verze se nově dočká také SUV kupé Eclipse Cross. Debutovat by měla rovněž na ženevském autosalonu 2020, přičemž se zahájením prodeje je počítáno na podzim příštího roku. V roce 2020 se začne prodávat také nové provedení hatchbacku Space Star. Mitsubishi je v tomto směru tajemné, tvrdí však, že půjde o více než rozsáhlý facelift. Jistý je každopádně výraznější design, který značka nyní razí. Vždyť dynamický štít neváhá použít třeba i na miniaturních „Kei Cars“ pro domácí japonský trh, konkrétně pro model eK X.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.