On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Novinky a premiéry na IAA 2019
 
27.06.2019 Autor: Tommü Design

Zářijový autosalon ve Frankfurtu nad Mohanem je společně s březnovou Ženevou nadále jednou z nejprestižnějších a největších automobilových výstav na starém kontinentu. Letošní datum konání International Motor Show (IAA) je stanoveno na 12. až 22. září, přičemž novinářům bude v pořadí už 68. ročník autosalonu otevřen již od 10. září. Přestože máme do začátku automobilní přehlídky ve Frankfurtu ještě pár měsíců čas, řada automobilek již tamní výstaviště oznámila jako místo premiéry svých očekávaných modelů.

Je pochopitelné, že zásadním tématem bude elektromobilita. Nejočekávanější je tedy odhalení elektromobilu Volkswagen ID.3, jenž už před nedávnem vstoupil do fáze předběžných rezervací. Stejně tak na poli elektrických vozů se má představit Porsche s modelem Taycan, který jsme ještě neměli možnost vidět ve zcela dokončené specifikaci. V rámci koncernu Volkswagen lze zmínit i Škodu, která bude vystavovat modernizovaný Superb s hybridním ústrojím a samozřejmě taky nové čistě elektrické Citigo iV, ale o představení nové generace Octavie se pouze spekuluje. Od Audi je klidně možná ukázka nové generace RS 6, která již byla zachycena při testování na Nordschleife. Když se vrátíme k malým vozům a elektřině, v sériové verzi se ukáže i elektromobil Honda E nebo elektrická varianta nové generace Opelu Corsa - kterou by ve Frankfurtu už mohla doplnit i specifikace se spalovacím ústrojím. Od BMW zatím čekáme výstavní premiéru nové generace řady 1 s pohonem předních kol a ostrého kupé M8, zatímco Mercedes ukáže nejnovější kompaktní SUV GLB. Překvapení chystá i Land Rover, který by měl v Německu poprvé odhalit zbrusu nový Defender, kdežto Kia zde představí nový Crossover Xceed, který stojí na základě techniky modelové řady Ceed. Mezi SUV se ukáže i Ford s novinkami jako třeba evropskou verzí rodinného modelu Explorer, novou generací Kugy a možná se konečně představí i malý Crossover se známým jménem Puma.

Mezi sportovními automobily určitě vynikne Ferrari, které přiveze na výstavu hybridní novinku SF90, McLaren naproti tomu převede své nové GT a Lotus by nám mohl alespoň v koncepční formě ukázat chystaný elektrický sportovní vůz, dosud označený jako Type 130. Trend opouštění tradičních autosalonů zasáhne silně i letošní Frankfurt. Chybět tak podle všeho bude řada velkých značek. Například Nissan, Volvo, Citroën, Peugeot, Renault, Toyota, Alfa Romeo, Mazda, Mitsubishi, Suzuki, Subaru, Aston Martin nebo Rolls-Royce...




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.