On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nejkontroverznější současný...
 
26.06.2019 Autor: Tommü Design

automobil společnosti Nissan Motor dostane nástupce. Když už to vypadalo, že se velmi zvláštně tvarovaného malého Crossoveru Juke nadobro zbavíme, začaly se po silnicích prohánět maskované prototypy, které naznačují pravý opak. Během minulého roku proběhly některými motoristickými sdělovacími prostředky zprávy o tom, že Nissan Juke, jedno ze vzhledově nejkontroverznějších aut všech dob končí, a to bez nástupce. Většina lidí tato zdělení kvitovala s povděkem, ale našli se i takoví, kteří konec městského Crossoveru neschvalovali.

Pro všechny fanoušky tohoto vozu máme dobrou zprávu. Představení nového Nissanu Juke druhé generace se blíží. Pravděpodobnou premiéru má mít na zatím blíže neupřesněném termínu někdy v průběhu letošního roku. Tento vůz již dnes patří mezi stálice na automobilovém trhu a je bezmála vnímán jako veterán vzhledem k tomu, že spatřil světlo světa už na začátku roku 2010. Dá se považovat za jednoho ze zakladatelů v současné době tak populárního segmentu malých SUV, tedy sportovně užitkových vozů. Juke má ve druhé generaci stát na nové platformě CMF-B, nabízet moderní pohonné jednotky i elektrifikované provedení, prostornější interiér především pro cestující na zadních sedadlech, větší zavazadlový prostor a samozřejmě výrazný design.

Společnost Nissan Motor se rozhodla zachovat typické rysy Crossoveru Juke. Siluety karoserie i přídě s kulatými světlomety, ale doplnila je současnými výraznými znaky Nissanu v podobě masky chladiče a zadními svítilnami ve stylu modelu Qashqai. Automobil tak nepřijde o obdivovatele odvážného designu a současně se jednoznačně vizuálně zařadí mezi Nissany, což je důležité pro budování image japonské značky.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.