On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Hnací ústrojí e-Power od...
 
20.06.2019 Autor: Tommü Design

společnosti Nissan Motor. Japonská automobilka představila na letošním ženevském autosalonu koncept Crossoveru IMQ s vlastním hnacím ústrojím e-Power. Tento pohonný systém je hitem u zákazníků v zemi vycházejícího slunce, kde pomohl modelu Nissan Note stát se nejprodávanějším vozidlem v Japonsku. Kombinací 100 % elektrického pohonu se zážehovým motorem, který nabíjí baterii, poskytuje hnací ústrojí e-Power zákazníkům okamžitou a plynulou akceleraci, ale i vynikající spotřebu paliva. Tato technologie bude na evropských trzích poprvé k dispozici v roce 2022, jak uvedl Roel de Vries ze společnosti Nissan Motor.

„Plně elektrifikovaná Evropa je v našem hledáčku,“ tvrdí Roel de Vries. „Automobilka Nissan je světovým lídrem v oblasti elektromobilů na trhu. S nástupem technologie e-Power na evropské silnice v následujících letech si udržíme svou vedoucí pozici na cestě ke světu s nulovými emisemi a nulovým počtem smrtelných nehod na silnicích.“ Systém e-Power zahrnuje zážehový motor s generátorem, měnič proudu, baterii a elektromotor. Zážehový motor, využívaný výhradně k dobíjení vysoce výkonné baterie, vždy běží v optimálních otáčkách. Díky tomu má vynikající spotřebu a nižší emise oproti tradičnímu spalovacímu motoru.

Hnací ústrojí e-Power je v současnosti dostupné v Japonsku u modelů Note a Serena. Více než sedmdesát procent prodeje modelu Nissan Note a téměř polovinu prodeje modelu Nissan Serena v této zemi představují verze s hnacím ústrojím e-Power.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.