On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Jízdu v modelu Pick Up Nissan...
 
19.06.2019 Autor: Tommü Design

Navara, který patří k nejoblíbenějším automobilům této kategorie, nabízí nyní řidičům společnost Autodrom Most ve svém terénním areálu. Novým partnerem mosteckého autodromu se totiž stal Nissan ČR a uzavřená dohoda obohatí například nabídku doprovodných programů stěžejních závodních víkendů v Mostě o jedinečný zážitek z jízdy na dráze Navara Off Road Park. Autodrom získal minimálně do konce letošního roku čtyři zcela nové vozy Nissan Navara s vyspělým pohonem 4x4, které budou k dispozici účastníkům kurzů terénní jízdy pod vedením zkušených instruktorů.

Navara Off Road Park mosteckého autodromu je přírodní plochou s různými druhy povrchů. Je zde například klasická orná půda, ujezděný jílovitý povrch nebo kombinace sypkého materiálu s hlínou a kamením. Trasu je třeba určit podle typu vozidla s cílem projet terénem bez poškození techniky. Dráha je vybavena umělými nástrahami (železniční svršek, položené klády), ale disponuje hlavně přírodními překážkami (sjezdy, brody a výjezdy). V případě méně zkušeného řidiče je k dispozici odborný dozor, přičemž ovšem není překážka, která by se nedala zvládnout. Loni společnost Autodrom Most úspěšně nastartovala strategické partnerství s producentem ropných výrobků i zemního plynu OMV a letos přibírala dalšího významného partnera - Nissan ČR.

Japonská automobilka se v motoristickém sportu celosvětově výrazně angažuje. Závodní historie společnosti Nissan Motor trvá již osmdesát let a pokračuje dodnes. Jde o skvělý příběh plný odhodlání, překonávání překážek a vášně pro daný sport. Stejně tak bohatá je historie automobilky v segmentu modelů Pick Up, kdy první vůz této kategorie představila v roce 1935. Oba partnery - Nissan ČR a Autodrom Most - také spojuje zájem o čistou mobilitu.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.