On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Superman na Nissanu 370Z
 
11.05.2019 Autor: Tommü Design

Při sledování zpráv z Turkmenistánu můžeme být na českou politickou scénu ještě docela hrdí. Tuto zemi, jenž leží ve střední Asii, od roku 2007 vede nedemokraticky dosazený prezident Gurbanguli Berdymuhamedov stylem, který v dnešní společnosti nemá obdoby. Tvrdý diktátor provádí vážně absurdní věci, vydává naprosto nesmyslné rozkazy, jimiž jen prohlubuje úpadek životní úrovně obyčejných lidí. Ti neznají svobodu, přísný řád s dohledem doprovází každý jejich krok. Berdymuhamedov neustále upevňuje vlastní kult osobnosti a kromě jiného se nechává připodobňovat k šikovnému odborníkovi v automobilovém odvětví.

Prezident Turkmenistánu zjevně ztratil soudnost a neváhá se pasovat do role hotového supermana. Propaganda již dříve diktátora znázornila jako fundovaného konstruktéra, později se objevilo komické video o jeho nepřekonatelných řidičských schopnostech. Uměle vytvořený dojem se musí stále podporovat, proto vládní agentura vydala další sestříhané video, kde se jednašedesátiletý vůdce proměnil v profesionálního driftera. Hořce vtipný snímek není ochuzen ani o hudbu, kterou převzal z filmu „Rychle a zběsile“. Celé video je doplněno zinscenovanými scénami driftujícího Nissanu 370Z na závodní trati. Kdo opravdu seděl za volantem, je otázkou a možná i státním tajemstvím. Záběry cíleně evokují skvělé řízení prezidenta, ale turkmenské tiskové agentuře člověk nemůže věřit snad ani datum doprovázející její zprávy.

Podle oficiálního vyjádření si Gurbanguli Berdymuhamedov nejdříve prohlédl „staré“ sportovní vozidlo Nissanu, které po nezbytných přípravách prokázalo dovednosti zkušeného jezdce, jenž vykazoval vysoké umění jízdy bokem. Nesmysl k pousmání, ale turkmenská agentura autoritativní politické reprezentace to bohužel myslí smrtelně vážně...




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.