On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Zemřel Andrew Lee, ale jeho...
 
06.05.2019 Autor: Tommü Design

organizace stále žije. Proti rakovině bojoval s upraveným Nissanem GT-R. Tohoto, na první pohled obyčejného Nissanu GT-R s úpravou japonského specialisty Liberty Walk, jezdí po celém světě desítky. Příběh modelu se sloganem „Driven to Cure“ je ovšem mnohem hlubší, než by se mohlo zdát. Stačí se podívat na registrační značku, na které stojí F CANCR. Vůz totiž patřil chlapci jménem Andrew Lee, jemuž v devatenácti letech byla diagnostikována velmi vzácná rakovina ledvin, známá jako HLRCC. Bylo 15. května 2015 a Andrew zjistil, že jeho nemoc je již ve čtvrtém stádiu.

Na tento druh nemoci zatím neexistuje lék a Andrew se tak spoléhal na experimentální metody, díky kterým tu s námi mohl zůstat o trochu déle. Tam, kde by někteří na život rezignovali, našel Andrew vůli pomáhat a založil neziskovou organizaci - Driven to Cure. Předcházel tomu rozhovor s otcem, který se ho zeptal, jaké jsou jeho životní cíle. „Vždy jsem chtěl dost pracovat na to, abych si mohl koupit svoje vysněné auto“, zněla odpověď. Jeho otec okamžitě odvětil: „No, tak ho koupíme“. Nedlouho poté mu stál před domem Nissan GT-R. Brzy se stal známou osobností a lidé jej a jeho auto poznávali. Nissan se pomalu, ale jistě, transformoval v oranžový vůz o výkonu 700 koní s úpravou Liberty Walk. Poté založil Andrew výše zmíněnou organizaci a proměnil auto v charitu, což jen tak někoho nenapadne.

Následující roky prožíval Andrew svůj sen. Jezdil každý den se svým speciálně upraveným Nissanem GT-R, rozdával radost, informoval o problematice své nemoci a sbíral peníze na výzkum jejího léku. Andrew Lee zemřel v neděli 21. dubna letošního roku ve věku čtyřiadvaceti let. Jeho organizace však stále žije a lidé tak mohou pomáhat stejně nemocným pacientům. Stačí navštívit stránku - Driven to Cure...




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.