On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Přepracovaná řada hnacích...
 
30.04.2019 Autor: Tommü Design

ústrojí pro SUV Nissan X-Trail je nyní ještě úspornější a má nižší úroveň emisí oxidu uhličitého. Zájemci o model X-Trail si budou moci vybrat mezi dvěma zcela novými motory (jedním zážehovým, druhým vznětovým), které bude možné zkombinovat se třemi typy převodovek (šestistupňovou manuální, automatickou XTronic a zcela novou sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou DCT). Díky volbě mezi pohonem dvou kol pro ty, kteří se do terénu vydají jen zřídka a pohonem čtyř kol pro ty, kteří potřebují maximální trakci, se vylepšený Nissan X-Trail stává dokonalým SUV pro aktivní rodiny, které milují výlety do přírody.

Novým vznětovým motorem je 1.7 l dCi s výkonem 150 koní, který má k dispozici pohon 2WD i 4WD a šestistupňovou manuální či automatickou převodovkou XTronic CVT. Druhým zcela novým zážehovým pohonným agregátem je 1.3 l DIG-T s výkonem 160 k, jenž je k dispozici s pohonem předních kol a sedmistupňovou převodovkou DCT. Tato dvouspojková převodovka je v nabídce modelu X-Trail nová a zákazníkům poskytne sportovní i dynamičtější zážitek z jízdy, lepší výkon při rozjezdu z klidu, ale také hladší přenos síly. Mezi funkce převodovky DCT patří elektrické chlazení dle konkrétní potřeby a elektromechanické ovládání převodů pro vyšší účinnost. Všechna nová hnací ústrojí pro model X-Trail splňují nejnovější emisní normu Euro 6d-Temp.

K dalším změnám u Nissanu X-Trail patří přidání nových technologií podpory řidiče. Asistent pro jízdu v jednom pruhu (LKA) mu zajišťuje udržování vozidla ve středu jízdního pruhu a inteligentní tempomat (ICC) pomáhá řidiči udržovat neměnnou i bezpečnou vzdálenost od vozidla vpředu. Technologie LKA i ICC je nyní k dispozici jako jeden volitelný prvek u verzí modelu X-Trail s 1.7 l vznětovým motorem, manuální převodovkou a výbavou N-Connecta i Tekna. „Díky zcela nové řadě hnacích ústrojí je teď Nissan X-Trail lepší než kdykoli předtím. Nezáleží, na jaké dobrodružství se chystáte - máme X-Trail přesně pro vás,“ tvrdí Jean-Philippe Roux, generální ředitel pro segment Crossoverů společnosti Nissan Europe.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.