On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Přiostřený Nissan GT-R Nismo
 
28.04.2019 Autor: Tommü Design

Nissan GT-R Nismo 50th Anniversary Edition dává svým označením jasně najevo, že je oslavou půl století modelů GT-R. Ostřejší reakce a nižší hmotnost pak charakterizují modernizovaný model. Společnost Nissan Motor dělá radost příznivcům svých sportovních vozů, především přiostřenou verzí Nismo. Nissan GT-R Nismo 50th Anniversary Edition je vystaven na letošním ročníku autosalonu v New Yorku (NYIAS), který se koná od středy 17. dubna do neděle 28. dubna v newyorském výstavišti Jacob Javits Convention Center na Manhattanu.

Standardní Nissan GT-R Nismo 50th Anniversary Edition modelového roku 2020 je poháněný dvakrát přeplňovaným 3.8 l vidlicovým šestiválcem o výkonu 600 koní a 652 Nm. Přepracováním prošla i šestistupňová dvouspojková převodovka, jejíž R mód je nově nastaven pro agresivnější podřazování. Nově nastaveny mají být i adaptivní tlumiče, brzdový systém dostal nový posilovač, zvyšující počáteční účinnost brzd. Řízení má být nyní lineárnější a přesnější pro zajištění dokonalého vedení vozu i při extrémních rychlostech kolem 300 km/h. Nissan GT-R Nismo pro modelový rok 2020 sdílí změny provedené u jeho krotších sourozenců a přidává k nim úpravy, které vychází ze závodní verze GT3. Všechny komponenty karoserie z uhlíkových vláken jsou přepracovány a spolu s dalšími úpravami přináší snížení hmotnosti o 30 kg. Pozornost si zaslouží přední blatníky, které mají nově výrazné výdechy nad koly.

Pro zlepšení jízdních vlastností i výkonů jsou u GT-R Nismo použita i nová 20“ kovaná kola Rays obutá do pneumatik Dunlop, která mají o jedenáct procent větší styčnou plochou s vozovkou, než mělo dosavadní provedení. Brzdový systém se nyní pyšní karbon-keramickými kotouči Brembo o průměru 410 mm vpředu a 390 mm vzadu. Vše je zde jednoduše podrobeno co nejlepším jízdním vlastnostem a výkonům.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.