On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan GT-R slaví padesátku
 
26.04.2019 Autor: Tommü Design

Nissan aktuálně připomíná padesáté výročí modelu GT-R, který se vůbec poprvé objevil v roce 1969 s karoserií sedan - kupé následovalo až později. K této příležitosti výrobce představil výroční edici GT-R 50th Anniversary Edition a zároveň přišel s dalšími úpravami slavného modelu. Sportovní vozy GT-R od společnosti Nissan Motor se řadí k nejslavnějším japonským autům všech dob. Automobilka se v rámci příprav na autosalon v New Yorku rozhodla vytvořit speciální edici, která oslavuje padesáté výročí od vzniku prvního vozu, jímž byl Skyline 2000GT-R z roku 1969.

Speciální edice vychází z nejnovějšího GT-R modelového roku 2020 bude nabízena v rámci výbavových balíčků Premium a Track Edition. Nissan nabídne tři dvoubarevné designy inspirované závodními GT-R, které se v minulosti proslavily soutěžením v různých japonských šampionátech. Na scénu se tak vrací slavné zbarvení Nissanu Skyline GT-R R34, které kombinuje modrý lak Bayside Blue s bílými pruhy. Dalšími barevnými možnostmi jsou perleťová bílá s červenými pruhy a stříbrná s bílými pruhy. Drobných změn se dočkal i interiér, který se odlišuje hlavně speciálním čalouněním.

Standardní Nissan GT-R modelového roku 2020 je poháněný dvakrát přeplňovaným 3.8 l vidlicovým šestiválcem o výkonu 565 koní a točivém momentu 633 Nm. Track Edition je výkonnější a nabízí 600 koní a 652 Nm. Šestistupňová dvouspojková převodovka a pohon všech kol zůstávají beze změn. Kolik peněz si bude za výroční GT-R Nissan účtovat, či zda to bude nějak omezená série, ať už místem prodeje nebo počtem vyrobených kusů, jsme se zatím nedozvěděli. Současná základní verze GT-R stojí v Česku 2.687.000 korun a je na celosvětovém trhu už dlouhých deset let.

Nissan GT-R 50th Anniversary Edition je vystaven na letošním ročníku autosalonu v New Yorku (NYIAS), který se koná od středy 17. dubna do neděle 28. dubna v newyorském výstavišti Jacob Javits Convention Center na Manhattanu.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.