On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Společnost Michigan Vehicle...
 
13.04.2019 Autor: Tommü Design

Solutions (MVS) má ve své nabídce zajímavý doplněk pro aktuální generaci modelů Pick Up Ford F-150, který je inspirován liniemi fastbacku Ford Mustang Mach 1. Střechy a kryty, které jsou nabízeny pro korby těchto variant vozů téměř po celém světě, mají v první řadě zvyšovat jejich praktičnost. V případě hard topu Aero X z produkce společnosti MVS to platí jen částečně. Ford F-150 totiž lze díky nim proměnit z Pick Upu s otevřenou korbou ve fastback. Linie střechy s rozměrným vzhůru výklopným oknem, krytým žaluziemi, jsou přitom inspirovány tvary vozů Ford Mustang. Za hlavní vzor je považován Mustang Mach 1 modelového roku 1969, a to právě díky typickým žaluziím nad zadním oknem.

Hard top má díky svému tvaru působit příznivě na aerodynamické vlastnosti vozu a podílet se na nižší spotřebě paliva. Zároveň má zásluhou velké plochy zadního i bočních oken zajišťovat dobrý výhled dozadu a šikmo vzad. Velké vzhůru výklopné zadní okno pak umožňuje velmi dobrý přístup na korbu. Hard top Aero X, který je vyroben z laminátu a jeho hmotnost se pohybuje kolem 117 kg, má výklopná boční okna pro odvětrávání nákladového prostoru, integrované brzdové světlo, které tvoří LED, z nichž je i vnitřní osvětlení ložné plochy. Samozřejmostí je pak vlastní zámek, který spolupracuje s centrálním zamykáním vozu. Společnost Michigan Vehicle Solutions v současnosti nabízí Aero X ve dvou délkách pro Ford F-150 vyráběný od modelového roku 2015 do současnosti za cenu od 3.995 USD. V blízké budoucnosti má být tento hard top k dispozici i pro další modely Pick Up značky Ford, ale rovněž pro její konkurenty Chevrolet, Ram, Nissan a Toyota.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.