On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan Leaf od Kuhl Racing
 
12.04.2019 Autor: Tommü Design

Typický zákazník elektromobilu není ten, který by si svoje auto chtěl nějak výrazně upravovat. Chce spíše jezdit ekologicky, hlavně šetrně k životnímu prostředí, ale jsou i takoví, kteří si svůj elektrický vůz chtějí zosobnit více než jen výbavou či lakem. Jak se elektromobil dá předělat ukazuje japonský automobilový úpravce Kuhl Racing, který si vzal do své dílny velmi úspěšný Nissan Leaf a udělal z něj na první pohled téměř závodní vůz.

Automobil dostal nové blatníky, spoiler pod přední nárazník, nástavce prahů, velké přítlačné křídlo nad sklo pátých dveří, ale také nepřehlédnutelný masivní difuzor, za který by se nemusely stydět ani speciály DTM. Na sportovnímu zaměření i stylu se navíc podílejí i velká kola s nízkoprofilovými pneumatikami a také vzduchový podvozek, díky kterému je možné proměnit elektrický hatchback ve stylově nízký automobil. Celek v prvním případě dotváří parádní fialová barva, v tom druhém „obyčejný“ bílý lak. Dá se navíc předpokládat, že všechny úpravy budou do detailu promyšlené a funkční - ostatně Kuhl Racing se v minulosti proslavil i úpravami vozů jako je například Nissan GT-R. O úpravě pohonné jednotky nebylo nic zveřejněno, a tak se dá jen předpokládat, kolik koní ukrývá pod kapotou. Pokud se jedná o základní provedení, pak by výkon dosahoval 150 k a 320 Nm. V případě výkonnějšího modelu Leaf e+ se bavíme o výkonu 217 koní a 340 Nm točivého momentu. Fialový elektromobil ve stylovém hávu prezentoval japonský automobilový úpravce Kuhl Racing na výstavě Osaka Auto Messe 2019.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.