On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Automobilka, která má v názvu...
 
02.04.2019 Autor: Tommü Design

„nekonečno“ - pokud v anglickém slově zaměníte poslední měkké „i“ za tvrdé „y“ - také věří elektromobilům. Luxusní divize společnosti Nissan Motor se chce v příštích letech zaměřit na elektrický pohon a nedávno představený koncept je jen první vlaštovkou. Infiniti nechce zaostat za konkurencí a také se připravuje na vlnu elektromobility, která nás v příštích letech s největší pravděpodobností čeká. Automobilka vidí v elektrických vozech ideální příležitost, jak jimi oživit svoji nabídku.

Svou vizi elektrické budoucnosti představila luxusní divize společnosti Nissan Motor na detroitském výstavišti konceptem QX Inspiration, ale premiéra na lednovém autosalonu probíhala v bolestech. Když odstartovala tisková konference Infiniti, koncept kvůli „technickým obtížím“ nestál na svém místě a objevil se tu až později. Že je elektrický pohon ideální příležitostí pro změny tvrdí i Karim Habib, šéf designér značky. Ten vidí velké výhody především ve větším vnitřním prostoru při zachování stejných rozměrů. „Značka Infiniti je etablovaná, ale musíme dát jasněji najevo, kdo jsme a za čím stojíme. Elektromobily nám dávají spoustu příležitostí,“ vysvětluje Habib v jednom z rozhovorů.

QX Inspiration je stylový Crossover s řadou nových designérských prvků, jakým je například diodový nápis Infiniti na přídi automobilu a v sérii prý odvážností neubude. „Naše první elektrické auto bude ideální šancí pro představení něčeho výjimečného,“ řekl šéf designu s tím, že kromě atraktivního vzhledu se máme těšit i na výkonnou soustavu v útrobách vozu. Ve světě elektromobilů chce Infiniti stavět především na úspěších Nissanu Leaf, kterému se na evropských trzích dlouhodobě velmi daří.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.