On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Leaf je prvním elektromobilem,...
 
27.03.2019 Autor: Tommü Design

který dosáhl na hranici 400 tisíci prodaných kusů. Nissan Leaf se začal prodávat v prosinci roku 2010 jako světově první elektrický automobil pro širokou veřejnost. Ani ne před deseti lety měly elektromobily charakter doplňkového produktu a zákazníci se zájmem o model Leaf se rekrutovali povětšinou z řad „průkopníků“. Ovšem časy se mění, a dnes už elektromobil jako příští vozidlo zvažuje stále větší počet zájemců. Zákazníci si model Leaf volí nejen kvůli výhodám udržitelné mobility, ale i pro vysoký výkon, agilitu a pokročilé technologie, jako je například poloautonomní systém řízení ProPilot.

„Tento milník je pádným důkazem, že 400.000 zákazníků, ke kterým přibývají další, si modelu Nissan Leaf cení pro pocity z jízdy, jistotu a připojení, které nabízí,“ uvedl Daniele Schillaci, globální manažer společnosti Nissan pro marketing, prodej aelektromobily. „Leaf zůstává symbolem vize Nissan Intelligent Mobility - naší strategií, kterou chceme stále širšímu okruhu lidí zprostředkovat lepší svět,“ dodal. Japonská značka zároveň oznámila, že řidiči modelu Leaf dohromady urazili více než 10 miliard kilometrů. Leaf tak v teoretickém přepočtu každým rokem ušetřil přibližně 3,8 milionu barelů ropy.

Loni se Leaf stal nejen nejprodávanějším elektromobilem na starém kontinentu, ale také celkově nejžádanějším elektrickým vozidlem v Norsku. Nissan Leaf je po celém světě k dispozici na více než padesáti trzích. V první polovině letošního roku se začne prodávat na šesti nových místech v Latinské Americe. Do konce roku pak budou zahájeny prodeje na sedmi trzích v Asii a Oceánii. Elektromobil Leaf se v současnosti vyrábí ve třech závodech, které se nachází v Japonsku (Oppama), Velké Británii (Sunderland) a americkém Tennessee (Smyrna).

Milníky Nissanu Leaf od prosince 2010:
100.000 ks v roce 2014 ... 200.000 ks v roce 2015 ... 300.000 ks v roce 2018 ... 400.000 ks v roce 2019.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.