On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Tesla Model 3 vede v žebříčku...
 
14.03.2019 Autor: Tommü Design

vozů, které svým majitelům přinášejí největší radost. Ten, kdo si kupuje nový automobil, tak určitě očekává, že s ním bude spokojený a v podstatě si se svým „dvoustopým miláčkem“ vytvoří dobrý vztah. Věřte tomu nebo ne, Tesla se v žebříčku, který sestavil server Consumer Reports, umístila hned dvakrát, stejně jako Chevrolet a Toyota. Absolutním vítězem je Tesla Model 3, jenž následuje Porsche 911, u kterého se rozhodně nemůžeme divit, že z něj majitelé mají radost.

Třetí je překvapivě trochu usedlý Genesis G90, za nímž se umístil model Chevrolet Corvette a pátá je opět Tesla Model S. Z druhé pětky stojí za zmínku elektrický Chevrolet Bolt a hybridní Toyota Prius. V každém případě se nedá tvrdit, že umístění Tesly nepřekvapuje. Spíš bychom mohli obecně předpokládat, že majitelé budou mít největší radost ze zástupců kategorie super sportovních automobilů. Ovšem tento žebříček, který přinesl server Consumer Reports ukazuje, že elektromobily a Plugin hybridy už dnes nejsou žádnou podřadnou třídou vozidel. Jak si uživatelé své auto cení a jaké z něj mají potěšení, ukazuje následující pořadí, ale bohužel Nissan v první desítce zastoupen není.

Žebříček aut, která majitelům přinášejí největší radost podle serveru Consumer Reports - Top 10 (pořadí / model):
1.) Tesla Model 3 ... 2.) Porsche 911 ... 3.) Genesis G90 ... 4.) Chevrolet Corvette ... 5.) Tesla Model S ... 6.) Toyota Avalon ... 7.) Kia Stinger ... 8.) Chevrolet Bolt ... 9.) Toyota Prius ... 10.) Dodge Challenger.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.