On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Finalisté Světového auta roku...
 
13.03.2019 Autor: Tommü Design

2019 (WCOTY - World Car of the Year) byli jmenováni na letošním mezinárodním autosalonu v Ženevě, ale model Nissanu byste mezi celkem šesti kategoriemi hledali marně. Naopak se zdá, že skvělá jízda Jaguaru I-Pace hned tak neskončí. Britské elektrické SUV o sobě dalo poprvé pořádně vědět loni na podzim, kdy přepsalo historii německých anket. Vůz překonal veškeré tamní automobilky, což je podobné, jako kdyby v Česku dostala na frak Škoda. Záhy I-Pace začal figurovat na seznamech dalších podobných klání, mezi něž patří i Evropské auto roku 2019 (COTY). Odborná porota mu titul udělila i v tomto případě, ačkoliv vůz získal stejný počet bodů jako Alpine A110.

Jaguar I-Pace se probojoval i mezi finalisty WCOTY 2019, ale figuruje také mezi posledními třemi vozy v dalších dvou kategoriích, což se doposud žádnému jinému kandidátovi na titul WCOTY nepovedlo. Je třeba dodat, že se ziskem nějaké trofeje může počítat i Audi e-tron, stejně jako Suzuki Jimny. První zmíněný vůz figuruje nejen v hlavní kategorii, ale i v té zelené, zatímco druhý může zabodovat mezi městskými vozy nebo designem. Odborná porota složená z šestaosmdesáti novinářů z osmnácti zemí světa má nyní poslední měsíc na rozhodování. Vítěz bude totiž vyhlášen 17. dubna 2019 u příležitosti zahájení autosalonu v New Yorku.

Finalisté Světového auta roku (WCOTY) 2019: Audi e-tron … Jaguar I-Pace … Volvo S60/V60.

Finalisté Světového městského auta roku 2019: Hyundai AH2/Santro … Kia Soul … Suzuki Jimny.

Finalisté Světového luxusního auta roku 2019: Audi A7 … Audi Q8 … BMW řady 8.

Finalisté Světového sportovního auta roku 2019: Aston Martin Vantage … McLaren 720S … Mercedes-AMG GT 4dv.

Finalisté Světového zeleného auta roku 2019: Audi e-tron … Hyundai Nexo … Jaguar I-Pace.

Finalisté Světového designérského ocenění roku 2019: Jaguar I-Pace … Suzuki Jimny … Volvo XC40.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.