On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Kultovní kupé páté generace...
 
10.03.2019 Autor: Tommü Design

Toyota Supra, už má svou cenu a světe div se! Nějak špatně jsme to odhadli, ale podobný špatný odhad měl i zasvěcenec, jenž před časem řekl. „Segment, ve kterém bude Supra působit, je opravdu hodně nabitý. Abychom mohli konkurovat ostatním, musíme ji nabídnout za rozumnou cenu, kterou nechceme přepálit kvůli velké konkurenci,“ uvedl Tetsuya Tada, šéf inženýr odpovědný za nový japonský sportovní vůz. Dodal, že cena má být pro fanoušky Toyoty přijatelná... Nová Toyota stoji 1.800.000 korun českých a je téměř jisté, že v Česku si ji koupí jen minimum fanoušků vzhledem k poněkud „přehnané“ ceně tohoto mimořádného vozu japonská automobilky.

Jen připomeňme, že BMW Z4, s nímž nová Supra sdílí techniku a oba vozy vznikaly pospolu, startuje na částce přesahující 1.208.000 Kč za vstupní čtyřválec. Největší chlouba v podobě šestiválce pak v případě bavoráku stojí více než 1.677.000 Kč. Pro srovnání můžeme nabídnout i Nissan 370Z, který je sice dost starý, vyrábí se výhradně s 3.7 l šestiválcem, ale stojí 915.000 Kč. Česká cena třílitrové verze Toyoty Supra - vyrábí se i s čtyřválcovým 2.0 l - byla tedy stanovena na rovných 1.800.000 Kč. Za ni ale dostanete plně vybavené auto s adaptivním podvozkem. Kromě základních a dnes již povinných elektronických asistentů máte ve standardu i kontrolu trakce, předcházení kolizím s nouzovým brzděním, rozpoznávání dopravních značek, sledování mrtvého úhlu a upozornění na opuštění jízdního pruhu.

Toyota Supra - základní technické údaje:
Motor / 3.0 Twin Scroll Turbo ... Převodovka - pohon / 8A - zadní ... Zdvihový objem (c.c.) / 2998 ... Válce - ventily / 6 - 4 ... Největší výkon (kW) / 250 ... Točivý moment (Nm) / 500 ... Maximální rychlost (km/h) / 250 ... Zrychlení 0 až 100 km/h (s) / 4,3 ... Pohotovostní hmotnost (kg) / 1570.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.