On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nultý den na letošní Ženevě...
 
05.03.2019 Autor: Tommü Design

proběhl včera, tedy 4. března 2019. Geneva International Motor Show již umožnila zhlédnout například nový Peugeot 208 nebo model Kia e-Soul, ale i celou řadu sportovních automobilů. To všechno už bylo s denním předstihem k vidění na ženevském výstavišti. Ženevské výstaviště Palexpo je jako již tradičně otevřeno už den před oficiálním zahájením tamějšího autosalonu, aby nalákalo na nadcházející automobilovou přehlídku. Většina stánků se ještě narychlo dokončuje, některé klíčové novinky dokonce na výstavišti ani nejsou, vybrané automobily ovšem už jsou odhalené, a tak si je lze prohlédnout s předstihem.

Zbývající vozy - nahoře bez - jsou již spíše od menších výrobců, kteří chtějí k sobě přitáhnout pozornost za každou cenu, vždyť v záplavě novinek jejich díla mohou snadno zapadnout. K vidění je tak třeba zajímavě tvarovaný Mole Contruzione Artigianale Almas od turínského návrháře Umberta Palerma, elektrické retro sporťáky francouzské firmy DeVinci, Brabham BT62 nebo sportovní GFG Style Kangaroo. Právě malí výrobci a různé karosárny hrají na letošním ročníku větší roli než v minulosti a částečně tak nahrazují tradiční velké vystavovatele, kteří letos v Ženevě chybí. Mezi absentující značky patří například Ford nebo Opel. Jiné důležité automobilky ovšem nechybí, a tak se rozhodně v následujících dnech máte na co těšit.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.