On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan zveřejnil obrázek IMQ,...
 
01.03.2019 Autor: Tommü Design

tedy elektrického konceptu Crossoveru, který odhalí na nadcházejícím Geneva International Motor Show. Devětaosmdesátý ročník letošního ženevského autosalonu startuje již v úterý 5. března 2019. Jak je už tradicí, první dva dny jsou novinářské, určené pro odbornou veřejnost a pozvané hosty. Pro běžné návštěvníky bude výstaviště Palexpo otevřeno až od čtvrtka 7. března do neděle 17. března. Od pondělí od pátku jsou výstavní plochy otevřeny od 10:00 do 20:00 hodin. V sobotu a neděli je otevírací doba posunuta, výstaviště je o víkendech otevřeno mezi 9:00 a 19:00 hodinou.

A právě 5.3. letošního roku bude představen společnosti Nissan Motor koncept IMQ. Je ovšem pravdou, že obrázek vždycky malinko přehání - extrémně nízká střecha a obří kola je třeba brát s rezervou. I tak lze ale usuzovat na agresivnější tvary u finální studie, která na načrtnutém díle výtvarníka vypadá velice dobře. Písmena IM v jeho názvu znamenají Intelligent Mobility (chytrá mobilita), což je označení, které automobilka používá pro své automatizované technologie a elektrické vozy. Nissan už samozřejmě elektrický je. Však se také v Ženevě ukáže jeden z jeho nejprodávanějších elektromobilů světa Nissan Leaf se zvětšenou kapacitou akumulátorů. Není žádným tajemstvím, že se japonská automobilka do budoucna hodlá zaměřit na elektrické vozy. Postupně chce nabízet víc aut na čistě elektrické bázi, a tak vedle modelu Leaf představuje společnost Nissan Motor koncepty, které jsou označovány písmeny IM na začátku. V roce 2017 jste se mohli setkat třeba se zajímavým Crossoverem IMx a na NAIAS 2019 v Detroitu zase s elegantním sportovním sedanem IMs.

Nejnovější studie japonské automobilky Nissan, nazvaná IMQ, tedy zamíří do Ženevy a její základ má být pravděpodobně stejný nebo podobný jako u konceptu IMs. Tedy jedna platforma s dvojicí elektromotorů o celkovém výkonu 360 kW a kroutícím momentem 800 Nm. S velikými akumulátory o kapacitě 115 kWh má mít koncept IMQ dojezd přes 600 kilometrů.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.