On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Pojízdná truhlářská dílna od...
 
25.02.2019 Autor: Tommü Design

Nissanu. kterou automobilka ve spolupráci se Studio Hardie představila v rámci letošního autosalonu v Bruselu je atraktivní NV300 Concept-van, jenž má zdůrazňovat všestrannost výchozího sériového vozu NV300. Tento model doplňuje v nabídce lehkých užitkových vozidel japonské značky vůz NV200 a nahrazuje již nevyráběný Primastar, který byl dvojčetem předchozí generace Renaultu Trafic. Nissan NV300 Concept-van se od svého základního provedení prakticky nijak neliší - exteriér, kabina řidiče či technika ukryta pod kapotou - ale může se pochlubit atraktivním a především praktickým provedením i vybavením nákladového prostoru, za nímž stojí Studio Hardie, uznávané designové studio z Velké Británie.

Tahle truhlářská dílna je uvnitř vybavena skladovacími prostory, stolem, počítačem s dotykovou obrazovkou nebo také pojezdovou a otočnou židličkou. Externí pracovní stůl má samozřejmě držáky na všechno potřebné nářadí. Zajímavé je na něm i to, že jeho součástí je i přenosná elektrická centrála nazvaná Energy Roam. Jde o komplet akumulátorů z Nissanu Leaf, které mají kapacitu 700 Wh a výstupní výkon 1 kW pro pohon elektrického nářadí. Akumulátory se mohou dobíjet ze sítě, za jízdy z rekuperace energie nebo ze solárních panelů, které jsou na střeše. Nissan NV300 Concept-van se svou atraktivní mobilní dílnou demonstruje široké možnosti využití dnešních lehkých užitkových vozidel, které se nemusí nutně omezovat pouze na přepravu materiálu. Možná ještě zajímavější je ovšem informace, že na jaře tohoto roku by se měl rozeběhnout prodej této centrály v Evropě.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.