On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

O přestavby Voltia je zájem
 
11.02.2019 Autor: Tommü Design

Slovenská společnost Voltia oznámila vyrobení stopadesátého kusu stejnojmenného elektromobilu a evidenci několika stovek přijatých objednávek domácích i zahraničních zákazníků. O co se jedná? Základem je Nissan e-NV200, kterému firma zvětšila nákladový prostor. Celý proces od návrhu přestavby vozu, přes technické řešení až po vlastní realizaci proběhl na Slovensku. Tato dodávka je řešena primárně s ohledem na potřeby městské logistiky, čemuž odpovídá i její úložný prostor - 6 až 8 krychlových metrů - a možnost přístupu do vozidla přes zadní dveře.

Elektrické dodávkové automobily Voltia už dnes využívají firmy, jako je například Direct Parcel Distribution, francouzský Chronopost, DHL nebo Slovenská pošta. Potkat je lze v Bratislavě, Nice, Paříži, Matseille, Dortmundu a dalších evropských městech. Společnost Voltia představila na přelomu předminulého a minulého roku své elektrické auto také v Londýně. Patnáct těchto vozidel zde používá zásilková společnost Gnewt Cargo. Firma Gnewt funguje v Londýně již osm let a používá pouze elektrická vozidla. Voltia se stala vítaným přírůstkem do jejího bezemisního vozového parku. Velká Británie se tak přiřadila k dalším zemím, kam tato slovenská firma své produkty úspěšně expanduje. Elektrifikace městské logistiky v Londýně, řešená jako projekt Low Emission Freight and Logistics Trial, je součástí iniciativy londýnského starosty Sadika Khana, směřující k celkovému zvýšení kvality ovzduší v tomto městě a zapojení vozidel Nissan-Voltia je součástí tohoto projektu.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.