On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Nissan, ale i Mitsubishi už mají...
 
07.02.2019 Autor: Tommü Design

jasno a brání se užší spolupráci s Renaultem. Oba japonští členové aliance Renault-Nissan-Mitsubishi se postavili proti snahám o integraci do jednoho holdingu s francouzským partnerem. Japonsko-francouzský spolek, který s německým koncernem Volkswagen bojuje o post největšího výrobce automobilů na světě, se rozhoduje, kam bude po skandálu Carlose Ghosna směřovat. Japonské značky Nissan a Mitsubishi ale mají jasno. Nesouhlasí s další centralizací a chtějí nadále zůstat samostatnými automobilkami.

Šéfové obou společností ze země vycházejícího slunce se shodli, že budou oponovat návrhům na zařazení do jednoho společného holdingu s Renaultem. Obě japonské automobilky kladou důraz na nezávislost a autonomii v rozhodování, které by v případě těsnějšího svazku mohly být ohroženy. „Nepovažuji to ani za jednu z možných variant,“ uvedl generální ředitel Mitsubishi Osamu Masuko s tím, že by bylo obtížné udržet v takové struktuře rovnocenné vedení. Hlubší integraci aliance totiž prosazuje největší akcionář Renaultu - francouzská vláda. Sjednocení značek chtěl podle svých slov docílit také bývalý šéf aliance Carlos Ghosn, který je v současnosti stále uvězněný v Japonsku za údajné finanční delikty. Minulý týden se navíc nechal slyšet, že důraz na těsnější spojenectví je pravým důvodem jeho odstranění z čela automobilového seskupení a i následného obvinění. Automobilky kromě majetkového provázání spojovala do značné míry právě také osobnost Carlose Ghosna. Po jeho odchodu se ale vše může změnit. „Nesmíme spoléhat na jednu osobu. Musíme mít dobrou organizaci,“ dodal šéf Mitsubishi.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.