On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Cena Toyoty Supra, která byla...
 
07.02.2019 Autor: Tommü Design

oficiálně představena na lednovém autosalonu v americkém Detroitu, bude údajně přijatelná. Alespoň tak se o ní nedávno vyjádřil člověk, který za vše zodpovědný. Nová generace sportovního automobilu Toyota Supra byla tehdy skoro za rohem a na veřejnost se krátce před její premiérou dostávaly další podrobnosti i fotografie. Po letech čekání to konečně přišlo! Do té doby jsme se museli spokojit s informací, že první vyrobený kousek zamíří do aukce a výtěžek poputuje na dobrou věc. Na začátku roku se však objevila jedna zajímavost, která se týkala její ceny.

Tetsuya Tada, šéfinženýr odpovědný za nový japonský sportovní vůz, sice v té době ještě neposkytl žádné konkrétní informace, přesto pár vět o ceníkové politice uvedl. Automobilka Toyota je prý v této otázce pod tlakem. „Segment, ve kterém bude Supra působit, je opravdu hodně nabitý. Abychom mohli konkurovat ostatním, musíme přinést zábavný automobil a ještě jej nabídnout za rozumnou cenu, kterou nechceme přepálit kvůli velké konkurenci,“ uvedl Tada s tím, že cena má být pro fanoušky Toyoty přijatelná.

Jen připomeňme, že BMW Z4, s nímž nová Supra sdílí techniku a oba vozy vznikaly pospolu, startuje na částce přesahující 1.208.000 Kč za vstupní čtyřválec. Největší chlouba v podobě šestiválce pak v případě bavoráku stojí více než 1.677.000 Kč. Na podobně sebevědomé cenovky si Toyota jistě netroufne. Srovnání může nabídnout třeba Nissan 370Z, jenž se vyrábí výhradně s 3.7 l šestiválcem a stojí 915.000 Kč. Někde nad hranicí 1,1 milionu českých korun bychom mohli očekávat i cenu nového modelu Toyoty, ale kdo si počká, ten se dočká... Cena Toyoty Supra je opravdu solidní i vzhledem k její výbavě. Základní varianta má stát 49.990 USD, verze Premium má vyjít na 53.990 USD a o úvodní série Launch Edition se hovoří o částce 55.250 USD.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.