On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Speciální edice Nissanu GT-R,...
 
26.01.2019 Autor: Tommü Design

která se bude prodávat pouze v zemi vycházejícího slunce, má být vyrobena pouze v počtu padesáti kusů. Základem této limitované edice je Nissan GT-R Premium a model bude k dispozici ve třech brvách - Midnight Opal, Brilliant White Pearl a Meteor Flake Black Pearl. Společnost Nissan Motor na tento automobil začala přijímat objednávky koncem minulého roku a cena má být oznámena v tomto měsíci. Automobilka oslovila Naomi Ósakaovou, která je japonskou profesionální tenistkou i vítězkou ženské dvouhry US Open 2018, aby této speciální edici dělala reklamu a ta kývla.

Naomi Ósakaová se narodila 16. října 1997 v Ósace a ve Spojených státech žije trvale od tří let. Poprvé na sebe upozornila v šestnácti letech, když při debutu v hlavní soutěži WTA na Bank of the West Classic 2014 porazila bývalou šampionku US Open Samanthu Stosurovou. O dva roky později se probojovala do premiérového finále na Toray Pan Pacific Open 2016, po němž se posunula do elitní světové padesátky. Průlom v kariéře následoval v sezóně 2018. Ve dvaceti letech nejdříve ovládla březnový Indian Wells Masters 2018 a na zářijovém US Open 2018 vyhrála jako první japonský tenista v historii grandslamovou dvouhru, po vítězném finále nad Serenou Williamsovou. Následně poprvé pronikla do elitní světové desítky. Od sezóny 2018 spolupracuje s trenérem Aleksandarem Bajinem. Trénuje v Tenisové akademii Chris Evertové ve floridském Boca Raton, kde také žije.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.