On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Tokyo Auto Show je výstava,...
 
04.01.2019 Autor: Tommü Design

kterou si někteří lidé pletou s podzimním tokijským autosalonem potom, co přehlédnou datum. Je sice pravdou, že tato lednová přehlídka se hodně podobá americké show SEMA, kde se spíše než sériové vozy představují koncepty a nejrůznější upravené verze již existujících modelů, ale je japonská. Za pár dnů se tedy opět otevřou brány Tokyo Auto Show 2019, druhé největší japonské výstavy s automobilovou tématikou. Očekává se, že společnost Nissan Motor, jakožto domácí značka, přijde s nějakou specialitou a do Tokia přiveze pár jedinečných, ale i zvláštních kreací.

Japonská automobilka Nissan nepředstaví pouze domácí limitovanou verzi GT-R, kterou „připravila“ ve spolupráci s tenisovou hráčkou Naomi Ósakaovou, ale také zajímavé provedení modelu Juke. Netradičně pojatý automobil nese označení Juke Personalization Adventure Concept a má podobu sněžného vozidla. Malý Crossover narostl do výšky a místo kol dostal pásy. Jedná se tedy spíše sněžný skútr než auto. Ale nejde jen o pásy, celý vůz je očividně připraven vyrazit na polární expedici. Široké blatníky, velký střešní nosič s LED světelnou rampou a spousta ochranných krytů. Upravený Juke se bude snažit navázat na model Rogue Trail Warrior Project z loňského roku. V Nissanu mají zřejmě zálibu v zaměňování kol za pásy... Vše dokazuje nakonec i fakt, že Japonci takový stroj nepředstavují poprvé. Kromě již zmíněného „pásového“ modelu Rogue stvořila automobilka - na začátku roku 2015 - „sněžný“ Juke v úpravě Nismo a v únoru loňského roku roadster na základech Nissanu 370Z. Netradičně pojatému malému Crossoveru Juke bude sekundovat i X-Trail Naomi Osaka Concept. Vůz se speciálním lakem vznikne v jediném exempláři podle ambasadorky Nissanu, tenistky a vítězky Grand Slamu. Společnost Nissan Motor také představí novou Formuli E nebo závodní verzi Leaf Nismo RC, jenž se jako auto na závody pouze tváří. Automobilka plánuje produkci šesti kusů tohoto malosériového modelu, které budou doprovázet zejména klání elektrických aut formule E.

Co všechno si japonská automobilka Nissan na výstavu nachystala, uvidíme na výstavě Tokyo Auto Show 2019, která otevře své brány 11. ledna letošního roku.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.