On-Line dotaz pro MS Tommü
On-Line dotaz pro MS Tommü
MS TOMMÜ STARÝ JÍČÍN
Starý Jičín 99
742 31 Starý Jičín

Mobil: 777 341 802
prodej@tommu.cz
MS TOMMÜ OSTRAVA
PŘESUN AKTIVIT
OD 1.7.2015
DO STARÉHO JIČÍNA
On-Line dotaz pro MS Tommü

Luxusní divize japonské...
 
03.01.2019 Autor: Tommü Design

společnosti Nissan Motor, značka Infiniti, oslaví letos třicáté výročí svého založení - 8. listopadu 1989 - tak trochu i svým prvním plně elektrickým Crossoverem. Stane se tak na místě, kde to pro značku všechno začalo - na North American International Auto Show (NAIAS) - Severoamerickém mezinárodním autosalonu v Detroitu. Nový koncept, jehož karoserie kombinuje prvky typické pro různé třídy, nabídne světu první pohled na designérský rámec Infiniti pro budoucí elektromobily.

Tato vize automobilu bude sestávat z nové techniky i elektrické platformy a takzvaného hnacího ústrojí s označením e-Power, které má navíc malý zážehový motor sloužící k dobíjení baterií, jenž eliminuje potřebu externí nabíjecí stanice, při zachování vysokého výkonu. Nový elektrický vůz bude čerpat ze dvou velmi dobře přijatých konceptů Infiniti - luxusního sedanu Q Inspiration a konceptu Prototype 10. Oba byly odhaleny v minulém roce. Zatím jen obrysová fotka nového auta ukazuje, že vůz nebude mít zpětná zrcátka, ale pouze kamery, žádné kliky a skla budou pravděpodobně lepená. Také odhaluje, že nejde o dvoudveřový model, jak by se na první pohled mohlo zdát, ale při bližším ohledání se objeví i linka zadních dveří.

Severoamerická mezinárodní autoshow konaná v Detroitu zhruba od poloviny ledna, jako již tradičně, zahájí nadcházející sezonu autosalonů. Přestože NAIAS 2019 podobně jako další tradiční automobilové akce v uplynulých letech trápí klesající zájem vystavovatelů, i tentokrát budou v Cobo Center k vidění zajímavé novinky. Největším konkurentem NAIAS je CES - Consumer Electronics Show - veletrh spotřební elektroniky konaný v Las Vegas, který je mezi automobilkami dnes již natolik populární, že mu mnohé značky dávají přednost před Detroitem. Právě proto se pořadatelé NAIAS rozhodli změnit svůj tradiční termín. Od roku 2020 se tak nebude konat v lednu, ale v červnu, což má přilákat více vystavovatelů i návštěvníků. Nadcházející ročník se každopádně bude konat mezi 14. a 27. lednem 2019, s tím, že pro širokou veřejnost je výstava otevřena od 19. ledna. Předchozí dny jsou postupně vyhrazeny novinářům, odborné veřejnosti a speciálním hostům.




Jsme na Facebook
Přidejte si nás a mějte vždy ty nejnovější informace.

Facebook



TOPlist
Hudební vydavatelství Tommü Records

Informace pro Vás

Nabízíme prodej a servis vozů ve Starém Jičíně. K dispozici máme osobní, rodinné, užitkové a terénní auta. Zajistíme vám operativní leasing, úvěr, náhradní díly, servisní práce, seřizování motorů, karosářské a lakýrnické práce, geometrii, měření emisí, montáž mechanického i elektronického zabezpečení, pneuservis, montáž doplňků a příslušenství, ruční mytí vozidel včetně čištění interiérů a řadu dalších služeb.